Aktywne Wpisy

Plotkova99 +25
Opowiem Wam swoją historię... Ukończyłam studia na najwyższym poziomie na tle uczelni (Ocena 5, której nikt nie uzyskał poza mną). Następnie pracowałam w PGNiG przez 5 lat, później z powodu konieczności poszukiwania większych dochodów (posiadam kredyt hipoteczny) zatrudniłam się w większej firmie, którą na pewno kojarzycie jeśli jeździcie trochę po Europie.
Po 1,5 roku pracy w tej firmie przyszedł do mnie kolega z supportu mówiąc "Nie wiem co z tym zrobić, ten
Po 1,5 roku pracy w tej firmie przyszedł do mnie kolega z supportu mówiąc "Nie wiem co z tym zrobić, ten

PorkaTurbo +87
#obrazyporka #sztukadoyebana Władimir Dawydenko (Владимир Давыденко) to współczesny rosyjski malarz z Lipiecka w Rosji. Tworzy w różnych gatunkach: pejzaż, maryny, portret, martwa natura. Szczególne miejsce w twórczości Dawydenko zajmuje temat rosyjskiego monastycyzmu. Analizując jego twórczość trudno powstrzymać się od porównań z rosyjskimi klasykami Iwanowem, Szyszkinem, Perowem, czy Repinem.
#obrazy
#obrazy
źródło: 01 Vladimir Davydenko - May Day (2025) 2
Pobierz

@21374201: xD przecież właśnie o tym jest tu dyskusja, mężczyzna nie miałby prawa do braku zgody na aborcję, a jedynie na aborcję prawną. W takim wypadku przecież nic się nikomu nie należy, bo niby czemu? Jak kobieta nie chce ciąży, to niech ją usunie
@skrzek11: To są dwie różne kwestie, to że tego nie widzisz, albo jesteś nie szczery to jakby twój problem xd W sensie to jest serio bardzo proste. Jedna osoba ryzykuje swoim zdrowie, a druga tylko czasem na dojechanie do urzędu.
Tak, możesz sobie chcieć, tylko ty nie będziesz nosił dzieciaka w swoim ciele, gdzie ciąża to jest ryzyko, powikłania, obciążenie na
@21374201: ty sam jesteś pasożyt. Sorry, ale nie zwykłem tolerować aż tak poważnego spłycania tematu i traktowania człowieka (bo płód jest człowiekiem) jak śmiecia. Lądujesz na czarnej liście, nie ma tu miejsca na takie chamskie teksty.
@SirSherwood:
„Jeśli ty możesz je zabić, ja powinienem je móc przynajmniej porzucić”
https://youtu.be/MoudH-RPnEE
Och kolejny post-żal smutnego korniszona o niesprawiedliwości względem biednych pokrzywdzonych mężczyzn xD
Jeśli kobieta ma mieć prawo do aborcji na zadanie (bez przesłanek medycznych),to facet powinien mieć prawo do aborcji prawnej. Kompromis, który istniał był najlepsza
@er4zor: Ale ty sie wróć na sam start bo mi sie nawet nie chce dyskutować, poza tym co to za logika że kobieta by płacić nie musi xD Ale przede wszystkim odetchnij, użyj czytania ze zrozumieniem i jeszcze raz przeczytaj mój pierwszy komentarz. ¯\_(ツ)_/¯