Wpis z mikrobloga

@Nutaharion: no i jest to przykre, że człowiek zaczyna od zera, nabija doświadczenie od najniższych funkcji, kończy studia, pracuje ciężko wdrażając jakieś projekty. A jestem przekonany ze ten dobry wujcio załatwił tej dziewczynie lepszą robotę niż szarak po kilkunastu latach ambitnej pracy.
  • Odpowiedz
jak bym był znany zrobił bym dokładnie to samo, mnie dziwi to że wy jesteście w szoku że ktoś wykorzystuje swoje koneksje.

@magiol: w prywatnych firmach niech sobie robią co chcą ale jako że państwowe = wspólne to ja sobie nie życzę żeby moje żetony z orzełkiem szły na pisowskie rodziny
  • Odpowiedz
@Nutaharion j--------e zobaczcie jak wyglądają teraz cv na grupach hr-owych, jak się mlodzi staraja, kursy, szkolenia, pasje rozwojowe, zatrudniają fotografa do zdjęcia, cv w canvie a tu xd wyklepane guwno w notatniku sztampowe dane i witamy na pokładzie

@aleczynapewno92 i właśnie to proste CV najbardziej chwyci za serce i zrozumieją, że potrzebują kogoś kto prosto myśli ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Nutaharion: Za same daty powinno to pójść w odstawkę xD. Kto normalny miesza a ten sposób liczby arabskie z rzymskimi?

Ciekawe czy dla niej druga wojna światowa wydarzyła się w X10 wieku.
  • Odpowiedz