Aktywne Wpisy

krucjan +308
Właśnie dotarło do mnie, że żyje dosłownie jak na tych memach "man can live like this and see no issue" 🤔🥸
#mirkokoksy #polskiedomy
#mirkokoksy #polskiedomy
źródło: temp_file4191346222838595123
Pobierz
lagomorph +1221
TVN od południa szkaluje uczucia deweloperskie. Skandal. Redaktor jeszcze mówił pokazując wzrost cen w krakowie o 32% (rok rocznie), że coś komuś odjechało ( ͡° ͜ʖ ͡°) pokazali też, że polacy mają największe oprocentowanie kredytu hipotecznego w UE
#nieruchomosci
#nieruchomosci
źródło: IMG_3898
Pobierz

Też bym tak chciał żeby mnie tak ktoś wkręcił w jakąś Spółkę Skarbu Państwa ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#poufnarozmowa #bekazpisu #4konserwy #neuropa #pis
źródło: comment_1662131929zbOp8eEHfi9KXBqGhGAER0.jpg
Pobierz@Leithain: za poprzedniej ekipy to zmieniali z reguły pajaca na szczycie drabiny, czasem mającego jakieś przetarcie w branży, zeby jak wypłynie media się nie czepiały.
Za piss stanowiska lecą całkowicie losowo i co gorsza miotła siega daleko jak nigdy przedtem. To, ze sie stworzy jakieś wice dyrektorskie stanowisko, albo zmieni się prezesa nie
A jakie miasto, tak z ciekawości? U mnie rządzi opozycja (Warszawa) i idzie u nas wszystko dużo sprawniej niż tak ogólnie w kraju - inwestycje idą do przodu, nowe systemy są wdrażane, komunikacja z mieszkańcami super (mamy specjalną aplikację do kontaktu z miastem, piszemy w sprawie każdej dupereli typu „przepalona żarówka w latarni” albo „co będzie na pustej działce obok mnie” i reakcja natychmiastowa). Raczej by tak nie szło
CV jak z lat 2000. Ale nie istotne.
Odpowiadając na Twoje pytanie. To jest klasyka gatunku. Mogę powiedzieć, że w jednej ze spółek skarbu Państwa jest dyrektor zatrudniony z polecenia jednego z posłów PiS. W samej spółce są przepychanki i poszczególne frakcje PiS walczą o stołki (Co oczywiście rzutuje na realizację projektów). Dyrektorowi na stanowisku kasa z budżetów przez palce przecieka.(wielomilionowa) A ten szuka oszczędności na zasadzie sprzedania krzeseł
@kodecss: Wbrew pozorom bardzo dużo ludzi.
@zdjeciegipsu: Liczy się przyciągnięcie wzroku i wybicie z tłumu.