Aktywne Wpisy

S_T_A_L_K_E_R_ +496

Ksiega_dusz +127
Dlaczego Izba Lekarska zawsze tak krytykuje zwiększenie limitu miejsc na medycynę i specjalizacje lekarskie
Dla porównania np nigdy nie widziałem by programiści informowali że bootcampy programistyczne mogą źle wpłynąć na branżę IT
#pracait #programowanie #programista15k #programista25k #java #korposwiat #agh #studbaza #politechnikapoznanska #politechnikalodzka #politechnikakrakowska #politechnikarzeszowska #politechnikawarszawska #
Dla porównania np nigdy nie widziałem by programiści informowali że bootcampy programistyczne mogą źle wpłynąć na branżę IT
#pracait #programowanie #programista15k #programista25k #java #korposwiat #agh #studbaza #politechnikapoznanska #politechnikalodzka #politechnikakrakowska #politechnikarzeszowska #politechnikawarszawska #
źródło: IMG_4022
Pobierz

uciekł i tyle - no statystycznie niestety ciemnoskórzy tak robią...
@solo_living_yolo: no to współczujki.
Generalnie masz rację, co do ryzyka. Przychylam się do tego, natomiast zwróć uwagę na fakt, że (jak sam się przekonałeś
@SanSebastian666: dystans to jedno, a lekceważący ton w stosunku do rozmówcy, to całkowicie inna sprawa. Mogłeś sobie na przykład darować ten epitet o rozjuszonym szerszeniu. Ale nie umiesz się powstrzymać, prawda Seba?
luzik to podstawa :3 już się tak nie dąsaj patrycja XD
@SanSebastian666: niby dlaczego miałabym wyluzować? Bo ty tak chcesz? XD
Nie będę "luzować" w takich kwestiach bez względu na to czy to internet, czy nie internet.
Mówiąc językiem jaki rozumiesz (bo na ogół staram się klimatem i poziomem dostosować do rozmówcy) - nie będzie byle skrzywdzony sebix wylewał na mnie swoich żalów
@ZembataSekwoja: oho! już się zaczyna XD
@SanSebastian666: ależ nie, zaczęło się od momentu, w którym ty się do mnie odezwałeś - próbowałam odpowiadać ci na innym poziomie, ale nieskutecznie, uparłeś się, więc rozmawiamy na twoim :)
jak cię bolą jakieś opinie w necie i ton to twój problem...
@SanSebastian666: nie ma takiej potrzeby
@KAZIMIERZ_PRZERWA-OBIADOWA pozwolę sobie zawołać Ciebie, spójrz - jest tu ciekawa addenda do rozważania kwestii "przeprosin" XD :D
a w mediach - sine i niezależne... no chyba nieee XD