Wpis z mikrobloga

@wioslarz-umyslow: eeee ale odemnie to się odpitol? przecież ja jego matkę wrzuciłem baranie tylko...
do mamusi miej pretensje nie do mnie. Dzieciak niech podziękuje atencyjnej matuli że go pokazywała na video bo przecież attention musi się zgadzać...
I nie staraj się wzbudzać we mnie poczucia winy albo wstydu bo na mnie to nie działa już dawno...

ps. dziecka mi szkoda ze ma tak głupią matkę...
  • Odpowiedz
@kujwdubie: no ale to moja wina przecież...
mi tam dzieciaka szkoda, za to gardzę jego matką bo ja pracuje uczciwe od 20 roku życia i irytuje mnie fakt że przez głupotę jakieś polskiej blondynki państwo za moje pieniądze ją utrzymuje...
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@SanSebastian666: wbrew pozorom kobieta niekoniecznie zna pełne dane sprawcy zdarzenia, jeśli Bambo usunie media społecznościowe, to bez policji i zgłoszenia się do Facebooka, nigdy nie uzyskasz żadnych danych tego gościa
  • Odpowiedz
@aegispolis: co oznacza oficjalne dane? a ty nie sądzisz że oficjalne dane mogą kłamać? kto kogo hamuje przed kłamstwem?

jak pisałem - tak są tacy co nie płacą.. ale nie sądze że jest ich z 265 tys, chociaż teraz czytam że męzczyzn w Polsce jest 18 milionów 446 tysięcy 963- więc, hmm masz rację pewnie mirunie :)

Tylko wiesz, ta liczba bez podawania ile jest mężczyzn w polsce od
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@SanSebastian666: bo polkowy wykrywacz dobrego charakteru to bzdura i polki nie myślą o niczym poza tym co teraz także po co ma się przejmować potem czy wgl dziecko będzie xddd a jeszcze jak wie że państwo się nią w razie czego zaopiekuje to tym bardziej chętnie popuszcza szpary losowemu bambo
  • Odpowiedz