Aktywne Wpisy
p0melo +25
#redpill #blackpill #zwiazki #tinder
Ograniczone polczysko, ulana grubaska z wyglądem 5.5/10 z wywalonym ego w kosmos wymaga od faceta prawa jazdy. Ty gruba kulo nie musisz martwić się kto cię do porodu zawiezie, ty powinnaś się najpierw zastanowić kto taka kulę tłuczu by chciał. Wypowiada się manierą polki, okropny skrzeczący głos, gruba kula po 30 ma wymagania. Ochydna ropuch grubaska.
Ona jest atrakcyjna? Po
Ograniczone polczysko, ulana grubaska z wyglądem 5.5/10 z wywalonym ego w kosmos wymaga od faceta prawa jazdy. Ty gruba kulo nie musisz martwić się kto cię do porodu zawiezie, ty powinnaś się najpierw zastanowić kto taka kulę tłuczu by chciał. Wypowiada się manierą polki, okropny skrzeczący głos, gruba kula po 30 ma wymagania. Ochydna ropuch grubaska.
Ona jest atrakcyjna? Po

wfyokyga +208
Giga Super MegaZord R------------r
źródło: temp_file8737590993392252290
Pobierz

źródło: comment_1658667943aAptiAHrtQ26MblzsOJkxM.jpg
Pobierz@przegro_pisarz: nie wiem, nie interesują mnie konsolowe ekskluziwy i nie za bardzo wiem, co to ma do tematu. Kojarzę tylko, że tlou2 padło ofiarą review bombingu, więc agregaty ocen trzeba brać z dużą rezerwą, zwłaszcza te, które umożliwiają ocenę tym ludziom, którzy produktu nie posiadają.
@NewBlueSky: też kiedyś odbyłem tutaj taką dziwną rozmowę, bo ktoś przekonywał mnie o tym, że w przypadku
@BoJaProszePaniMamTuPrimasorta: pytam bo gra o kocie ma dobre oceny bo jest dobra a tlou ma średnie czy przez to, że jest średnia
Komentarz usunięty przez autora
@Blaskun: XD
Czyli ogólnie gra lepsza od poprzedniej części, ale i tak dam 2.0 ponieważ bohaterzy nie zachęcali do czytania biblii, tępienia homosiów i nie promowali patriotyzmu? xD
@mentari: To tak jak ostatnio z-------i 1.0 na google lokal, który nie przyjął Mentzena, mimo że nigdy nie korzystali z jego usług (abstrahując od tego, że zepsuli oceny nie temu lokalowi co trzeba, bo nie potrafią czytać) xD
Komentarz usunięty przez moderatora
@Blaskun: Mówisz o jednej z najlepszych gier wszechczasów - The Last of Us 2, czy o
Albo ta "najmocniejsza konsola na świecie" nie ma gier (✌ ゚ ∀ ゚)☞