Mar3czek
548
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
mentari
@Mar3czek: konserwy na premierę waliły jedynki nie mając nawet PlayStation xD
338
Blaskun
@Mar3czek: Ogólnie gra o kocie jest średnia, ale nikt nie wiązał z nią wiekszych oczekiwań, więc nie dziwię się wysokiej oceny. Za to co zrobili ze znaną i lubianą marką użytkownicy wystawili prawidłowe oceny, bo chociaż gejplejowo lepsza, to zmasakrowana przez postepowość fabuła trzeciej częśći rozczarowała graczy i tej ocenie też się nie dziwię xD
256
BoJaProszePaniMamTuPrimasorta
@Blaskun: tak, tak. Pewnie stąd 97% pozytywnych na Steam i 84/8.9 na Metacritic, bo ludzie lubią koty ¯\_(ツ)_/¯. Gra jest po prostu dobra i tyle. A hype na nią był całkiem spory, bo na długie miesiące przed premierą pisały o niej portale branżowe, a w dzień premiery na wielu streamach to był główny temat. Hype i oczekiwania były spore, ale gra się obroniła. Jest dobra. Wyróżnia się na tyle gier
63
m.....o
rzez postepowość fabuła trzeciej częśći rozczarowała graczy

@Blaskun: albo gracze to niedojrzałe homofoby i wszystko co lgbt jest z góry złe t.j. oceniali na 1 nawet w to nie grając bo be i homoseksualizm? Ja tak to widzę, nie od dziś wiadomo, że społeczność tzw. hardkorowych graczy to mega toksyna.
53
pianinka
pianinka
zmasakrowana przez postepowość fabuła

@Blaskun: Nie grałeś w to, prawda? xD
41
Promilus
Promilus
@Mar3czek: TLOU2 miało najlepszą fabułę w historii gier komputerowych. Dramat psychologiczny połączony z horrorem. Jak sobie pomyślę co wyczytywałem zaraz po premierze o transach i beznadziejnej fabule to mnie do dzisiaj krew zalewa. Dzieci chciały kolejną prostą bajeczkę jak Avengers, a dostaliśmy grę dla dojrzałego odbiorcy z historią, której nie doświadczysz nawet w kinie.
28
b.....u
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
21
Andylon
@Blaskun: Widzisz ja doceniam mocno gry, w których twórcy dokładają wszystkiego by nie zaburzyć immersji i Stray robi to doskonałe. Żadnego wrzucania politycznie poprawnych treści by zadowolić ludzi którzy w gry nie grają, a po prostu gra dla graczy.
Poza tym to ciekawy pomysł, coś świeżego w świecie oklepanych motywów. I co złego w tym, że użyto kota jako głównego bohatera? To tylko świadczy że twórcy rozumieją kulturę Internetu.
20
r.....r
r.....r
17
Miszcz_Joda
@Mar3czek: juz dawno przestalem patrzec na oceny w tych serwisach, np. cod WW2 ma slaba ocene, a jak dla mnie jest super takie 10/10
15
BoJaProszePaniMamTuPrimasorta
Ogólnie gra o kocie jest średnia, ale nikt nie wiązał z nią wiekszych oczekiwań, więc nie dziwię się wysokiej oceny

@Blaskun: xD
14
o.....e
12
przegro_pisarz
@Mar3czek: tlou 2 to gra dekady tylko prawaki tego nie dostrzegają
8
stanleymorison
użytkownicy wystawili prawidłowe oceny,

bo chociaż gejplejowo lepsza

zmasakrowana przez postepowość fabuła

@Blaskun: XD

Czyli ogólnie gra lepsza od poprzedniej części, ale i tak dam 2.0 ponieważ bohaterzy nie zachęcali do czytania biblii, tępienia homosiów i nie promowali patriotyzmu? xD
8
Michael_Scott
@Blaskun: Olaboga protagonistka okazała się lesbijka, koniec świata, gra do kosza
7
johnex74
@mentari: ciekawe że jak już recenzje są dobre to w drugą stronę nigdzie nie widzę komentarzy "boty dają same 10 dlatego tak wysoko"
6
emesc
emesc
@Mar3czek meh, to był przecież idiotyczny review bombing od ludzi którzy tej gry nawet nie widzieli na oczy
6
MrPuginton
MrPuginton
6
NewBlueSky
6