Aktywne Wpisy

Tyrande +242
Stare baby (i dziadki) się boją skorzystać z przystanku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#olsztyn #strangerthings #heheszki
#olsztyn #strangerthings #heheszki
źródło: image
Pobierz
MonazoPL +64
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz

Level 33, wzrost 183cm, waga 114,6kg. Bolące plecy, bolące kolana, bolące stawy skokowe. Dostałem zestaw ćwiczeń od fizjoterapeuty i dzisiaj wieczorej idę po raz pierwszy na siłownię. Jakieś porady?
Jeśli chcesz być zawołany za miesiąc i usłyszeć o moim progresie, zostaw plusa (nie żebram o plusy - po prostu jeśli za miesiąc będę musiał kogoś zawołać, to zdecydowanie łatwiej będzie mi się zmotywować, żeby chodzić na siłkę regularnie).
#mirkokoksy #mirkokoksy #pokazforme
źródło: comment_16557926632fh12RBJXeEgpLlglAf28T.jpg
PobierzAktywność poza siłowania jest równie wazna.
Z diety - najpierw pozbądź się cukru, najlepiej płynnego - jest go cholernie dużo. Patrz na skład - 4g to łyżeczka. I jak Ci wyjdzie, że w szklance masz 3 - 4 łyżeczki cukru, to może lepiej tego nie pić. Jedz owoce i popijaj wodą zamiast
To jest p---------e straszne, jesteś 6 letnim chłopcem czy 120 kilowym chłopem który chce jeszcze mieć
@groman43: zainstaluj sobie Fitatu, kup wagę kuchenną i zapisuj wszystko. Najłatwiej utrzymać, w moim przypadku, redukcję -500kcal od zapotrzebowania. Nie forsuj się na początku, powoli zwiększaj intensywność treningów, uważaj na stawy. Zapisuj swój progres i postępy na siłce.
@helga-von-klusken: brzuch oczywiscie jest istotny jesli chodzi o postawe, ale jest wiele powodów od ktorego moze cie n---------c kregosłup, moga to być nierozciagniete mięsnie tyłka, miednicy, dyskopatie i inne ciekawe rzeczy
takie gadanie "poprostu wzmocnij brzuch bro" srednio pomocne jest
źródło: comment_1655795447fBfUQzOUAxKngsh4HdPm2F.jpg
Pobierz@groman43: nie poddawaj się. Raz w tygodniu jest dużo lepszy niż zero razy. Dwa razy są dużo lepsze niż raz. Itd. Po prostu idź i zrób ile możesz. I potem znowu i znowu.
No i najmniej przyjemna porada: przestań w--------ć.
Miałem te same problemy, co ty, więc wiem o co kaman :(. Niestety, ale łączę się w bólu.
Polecam również dołączyć do ciekawych tagów jak np.
źródło: comment_1655795544faYM6jMkZu3iGitu2aBGIO.jpg
Pobierz