Aktywne Wpisy

Guybrush +188
źródło: bambu(s) lab
Pobierz
tyrlytyrly +4
#slubodpierwszegowejrzenia
Nie ma dowodów, że Mercedes łysego węża jest z wypożyczalni.
Były tutaj informacje, że na ramkach tablic widać że to panek. Przesledzilem wszystkie ujęcia, gdzie widać to auto i na żadnym z nich jakość nie jest wystarczająca żeby coś tam przeczytać. Porównywałem też te ramki z większością wypożyczalni w Krakowie i nic się nie łączy.
Fakt. Ramki panka są bardzo podobne, ale nie identyczne.
Najlepiej widać te ramki w
Nie ma dowodów, że Mercedes łysego węża jest z wypożyczalni.
Były tutaj informacje, że na ramkach tablic widać że to panek. Przesledzilem wszystkie ujęcia, gdzie widać to auto i na żadnym z nich jakość nie jest wystarczająca żeby coś tam przeczytać. Porównywałem też te ramki z większością wypożyczalni w Krakowie i nic się nie łączy.
Fakt. Ramki panka są bardzo podobne, ale nie identyczne.
Najlepiej widać te ramki w

Zaraz obok pracy mam kebab. Jak mi się zdarzało zapomnieć obiadu to te 12 zł za małego kebsika byłem w stanie
Niedługo zabieram żonę i dziecko do Warszawy, odległość 420km. Benzyna wyszłaby około 800-900zł + parkingi to wyszłoby grubo ponad 1000zł za sam transport, więc zarezerwowałem PKP za 150
Nie wiem kim jesteś i ile masz lat i co robisz w życiu, ale ja ci ze swojej strony powiem że mam dopiero 25 lat, jestem normalnym pracownikiem administracyjnym bo to chciałem robić w życiu i póki co ten plan układa mi się znakomicie. Mam swoje dalekosiężne plany, ale nie potrzebuję
@komakow: zapuść włosy. Raz na pół roku wydasz 80-100 zł i spokój. Polecam. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
duży kebab z ~17zł na 25-28zł
nawet j----a amarena kosztuje teraz 6zł a parę lat do tyłu była po 4 xD
To też kwestia tego, że jak produkcja czegoś teraz kosztuje złotówkę więcej to knajpy od razu dowalaja podwyżkę o 5 złotych.
Błędne koło i niedługo te wszystkie gowno-knajpy nie będą mieć w ogóle klientów i zbankrutują.
Pozostaną jedynie fastfoody i knajpy premium.
@polskicassidy: to jest reakcja na inflację, normalne.