Wpis z mikrobloga

#slubodpierwszegowejrzenia
Nie ma dowodów, że Mercedes łysego węża jest z wypożyczalni.
Były tutaj informacje, że na ramkach tablic widać że to panek. Przesledzilem wszystkie ujęcia, gdzie widać to auto i na żadnym z nich jakość nie jest wystarczająca żeby coś tam przeczytać. Porównywałem też te ramki z większością wypożyczalni w Krakowie i nic się nie łączy.
Fakt. Ramki panka są bardzo podobne, ale nie identyczne.
Najlepiej widać te ramki w odcinku 13 jak parkuje przed meczem w kosza.
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@tyrlytyrly: moja opinia jest taka ze gdyby to byl jego to przewijałby się w co któreś rolce na jego instagramie, dlaczego? A no bo w ślubach to auto występowało nadwyraz dużo co może być sygnałem od produkcji ( ͡° ͜ʖ ͡°) że teoria z pankiem jest prawdziwa. Zauważ, że typ wynająła kawalerke na czas śopwu. Sądzisz, że ziomek który brał w najem/leasing/gotowka auto za X pln
  • Odpowiedz
@tyrlytyrly: ja myślę że może wypożyczone ale nie z Panka. No przynajmniej ja bym tak zrobiła ze bym wypożyczyła ale żeby nie było to napisane k---a na ramkach bo wtedy misterny plan z zaimponowaniem komuś trochę się mija z celem xD
  • Odpowiedz
@tyrlytyrly: Ja to w ogóle nie rozumiem po co tak dyskutować o tym aucie jakby miał maybacha. To jest z 5 letni merol za ile? Z maks 200k? Przeciętnego klepacza kodu stać na lepsze auto niż to.
  • Odpowiedz
@Strzalka: Mam auto w leasingu (a w zasadzie najmnie długoterminowym) i wynajmuję mieszkanie, to się nie wyklucza :) Nie wiem, jak naprawdę wygląda sytuacja Awokado, ale z tego co pamiętam, Aneta też wynajęła mieszkanie specjalnie na potrzeby programu (mieszkała z rodzicami albo miał współlokatorkę?) - ogólnie to jego biznesy też mi brzydko pachną, ale auto to akurat może mieć w leasingu na firmę, pewnie trochę na takiej zasadzie, jak niektórzy
  • Odpowiedz
  • 0
@myxomatosis__: nie napisałem że to auto nie z wypożyczalni, tylko że nie ma na to dowodów.
Ktoś kiedyś napisał że widać ramki panka i potem głuchy telefon. Nieprawda, nie widać, ale to nie oznacza że to nie z wypożyczalni xd
  • Odpowiedz
@1dlaczegoja1 nie, mam 5 autek w tym jedno w leasingu i mnie nie boli ze jezdzi autem. ja zwracam uwage na typa ktory podlatuje farmazonstwem. jedyne potwierdzenie jakie mam to farmazonstwo zobaczenia cen w czarnogorze ktorych oczywiscie by nie kupil tak jak nie kupil mieszkania na wlasnosc czy auta itd.
@Kadene no to jest troche blizej Ci do lysego weza.
@tyrlytyrly ciezko zlapac potwierdzenie ale radar mi tak mowi,
  • Odpowiedz
@tyrlytyrly: co za problem zmienić ramki? W jego sytuacji to na pewno byłaby pierwsza myśl, żeby wypożyczyć auto bez żadnych oczywistych emblematów.
  • Odpowiedz