Aktywne Wpisy
RDiP +6
#ukraina #wojna #rosja
Tak naprawdę chyba mało z Was tutaj wie, że Hitler był finansowany przez Amerykanów. Po I wojnie światowej Niemcy były w ruinie. W jaki sposób tak szybko Hitler zbudował tak dużą armię? Skąd wziął na to pieniądze? Ano między innymi od Henrego Forda. Amerykanie doskonale wiedzieli, że Hitler reprezentuje nazizm i na pewno wiedzieli jak to się skończy. Teraz ta wojna, też bardzo dziwna. Nie wiadomo o co chodzi
Tak naprawdę chyba mało z Was tutaj wie, że Hitler był finansowany przez Amerykanów. Po I wojnie światowej Niemcy były w ruinie. W jaki sposób tak szybko Hitler zbudował tak dużą armię? Skąd wziął na to pieniądze? Ano między innymi od Henrego Forda. Amerykanie doskonale wiedzieli, że Hitler reprezentuje nazizm i na pewno wiedzieli jak to się skończy. Teraz ta wojna, też bardzo dziwna. Nie wiadomo o co chodzi
andbatros +81
Gadam z różową o afera z #lewandowska i ta jej broniła, że w sumie to przecież tylko taniec i taką mają tradycje i to tylko wygląda tak zmysłowo a nie ma w tym nic erotycznego itp.
No to jej mówię czy jak bym z jej mamcią tak zatańczył na weselu to czy by miała z tym problem.. i dalej taki dialog się nawiązał:
- yyy... nie no to by było już dziwne
No to jej mówię czy jak bym z jej mamcią tak zatańczył na weselu to czy by miała z tym problem.. i dalej taki dialog się nawiązał:
- yyy... nie no to by było już dziwne
Odcinki z Eddem China to był sztos.
#przemysleniazdupy #wheelerdealers #telewizja
Choć fani 4kolek to liga w porównaniu do dawnych ratujemy klasyki czy jakiś taki tytuł na turbo
Komentarz usunięty przez autora
@PajonkPafnucy: Tylko Ci panowie robili typowe tuningi i przeróbki. W ich warsztacie pracował nawet jeden Polak :)
@Zgrywajac_twardziela: Bo trochę o to chodziło, podszykowanie do sprzedaży, pokazanie jak można zrobić coś z niczego.
Z jednej strony tak, z drugiej aż słabo się robiło jak ED malował elementy nadwozia lakierem z puszki xD
Ale ten program był świetny, szkoda że TVN Turbo skazało go na niepowodzenia dobierając tak idiotyczne godziny emisji. Zawsze gniłem mocno jak mechanicy bluzgali i obrabiali dupę klientom, a później jak Ci przychodzili to pełna kulturka xD
Typowa sprzedaż auta przez Mike'a
Mike: Chcę za niego 9000$
Kupiec: Mogę zaoferować 5000$
Mike: tyle to nie mogę zejść, 8000$
Kupiec: auto jest piękne, ale mogę dać ostatecznie 6000$
Mike: wyciąga łapę do przybicia ceny i mówi "spotkajmy się w
Dziennikarze (niestety) mieli tam osobny czas i nie sposób było upiec 2 pieczeni na jednym ogniu :)
Picrel - trochę #heheszki a trochę #feels