Wpis z mikrobloga

@Messix: moj stary ogląda tylko po to zeby zobaczyć jak cos mozna zrobic gdyby mu kiedyś przypadło robić cos podobnego :D ale zawsze przy obiadku komentował, ze "na pewno by mu tak poszły te śruby", "ale tutaj fuszera" i klasyk każdego odcinka o starym aucie "wez w Polsce znajdz części tak latwo jak oni znajdują w tej Angli" xD
  • Odpowiedz
@Zgrywajac_twardziela: trochę przy autach robiłem, trochę handlowałem jak właśnie Mike i Ed w jednym. Kiedyś dwoma puszkami farby #!$%@? wszystkie zaprawki na e34, w #!$%@? zabawy papierkami ściennymi suchymi jak i wodnymi, zajebista polerka + woskowanie i najtańsza powłoka ceramiczna (porównywalny efekt do nabłyszczania na myjniach bezdotykowych choc utrzymuje się nieco dłużej). Efekt? Nikomu nie powiedziałem co zrobiłem, każdy był zachwycony efektem, auto poszło w jeden dzień i jeździ do dnia
  • Odpowiedz
@derek25:

Polski Ed China z tvnowskiego Będzie pan zadowolony :)

Ale ten program był świetny, szkoda że TVN Turbo skazało go na niepowodzenia dobierając tak idiotyczne godziny emisji. Zawsze gniłem mocno jak mechanicy bluzgali i obrabiali dupę klientom, a później jak Ci przychodzili to pełna kulturka xD
  • Odpowiedz
@Mmmkurla: Jako ciekawostkę mogę podać, że Pan Jacek Balkan był główną osobą odpowiedzialną za wyszukiwanie i kupowanie samochodów do serii Wheeler Dealers, Mike był tylko "charyzmatycznym" słodkim prowadzącym. Aktualnie Jacek Balkan prowadzi kanał Motodziennik, bardzo polecam. Tutaj w 2018 ma nawet odcinek jak opowiada o swojej historii z Wheeler Dealers https://www.youtube.com/watch?v=4KzQ_vj4Y4I
Tomaszwro - @Mmmkurla: Jako ciekawostkę mogę podać, że Pan Jacek Balkan był główną os...

źródło: comment_1653550685ToeocDq4BUxt2Afyr3EErE.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Zgrywajac_twardziela: najlepiej mi sie podobalo jak w jakim ferrari czy czyms tskim drozszym pomalowal szprejem blotnik xDD ogolnie czasami to takie patenty szly ze az sir milo ogladalo, bach bach po taniosci zeby sie nie narobic jako tako i fajrant xD
  • Odpowiedz
@Mmmkurla: a ja Eda nie widziałem nigdy w samym krótkim rękawku ;) zawsze koszulka na koszulkę. Ten Mike to taki typowy handlarz cwaniaczek, nie napracował się, ale błyszczał przed kamerą.

Typowa sprzedaż auta przez Mike'a

Mike: Chcę za niego 9000$
Kupiec: Mogę zaoferować 5000$
Mike: tyle to nie mogę zejść, 8000$
Kupiec: auto jest piękne, ale mogę dać ostatecznie 6000$
Mike: wyciąga łapę do przybicia ceny i mówi "spotkajmy się w
  • Odpowiedz