Aktywne Wpisy

Czerwony_jak_WIG20 +141

#zmora #sen #paralizsenny #zalesie #horror
TLDR: opisuję gnębiącą mnie dzisiejszej nocy ZMORĘ(paraliż przysenny), przepraszam za ewentualne błędy, piszę na szybko.
Kto nigdy nie miał całonocnej/wielonocnej "zmory" w wydaniu "pętla"(wyjątkowo złośliwa odmiana zmory), ten ma ogromne szczęście. Opisuję na gorąco by powstrzymać się przed snem. Mam już dość, a to dopiero godzina trzecia w nocy(pierwszej nocy, często bywa to wielonocne doświadczenie). Niżej opisuję w punktach proces tej męczarni, a wcześniej kilka wyjaśnień:
Pętla
TLDR: opisuję gnębiącą mnie dzisiejszej nocy ZMORĘ(paraliż przysenny), przepraszam za ewentualne błędy, piszę na szybko.
Kto nigdy nie miał całonocnej/wielonocnej "zmory" w wydaniu "pętla"(wyjątkowo złośliwa odmiana zmory), ten ma ogromne szczęście. Opisuję na gorąco by powstrzymać się przed snem. Mam już dość, a to dopiero godzina trzecia w nocy(pierwszej nocy, często bywa to wielonocne doświadczenie). Niżej opisuję w punktach proces tej męczarni, a wcześniej kilka wyjaśnień:
Pętla

Wchodzę na siłownię, po mojej prawej stronie znajduje się plakat pewnej dietetyk. Na zdjęciu same zdrowe produkty i chwytliwe hasła. Problem w tym, że Pani ma ewidentną nadwagę.
Wracam do domu, odpalam jakieś bzdury w telewizji. Pani dietetyk wypowiada się o wodzie w organiźmie, o vegańskiej żywności i tak dalej. Wszystko spoko, ale dlaczego Pani dietetyk jest zalana fatem? XD
Nawet gdyby te osoby były chore, no to zawodowo zajmują się dietą i żywieniem, zdrowym stylem życia, więc powinny chyba wiedzieć, co jeść. Ich ciało jest ich najlepszą reklamą. Uwierzcie mi, że często jednak nie chodzi o problemy zdrowotne, ale czystą hipokryzję. Pani ci pokazuje i mówi co jeść, ale sama je zupełnie co innego. Gdzie w takim razie sens wykonywania takiego zawodu?
Wyobrażacie sobie eksperta od mody chodzącego w spranych, przefarbowanych ciuchach? Trenera personalnego z sylwetką kanapowca? Fryzjera z krzywo obciętymi włosami? Dentystę ze szczerbatym uśmiechem?
#heheszki #bekazpodludzi #dietetyka #takaprawda #p0lka #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #dieta #jedzenie #bekazgrubasow
@Sok_Mandarynkowy: nie szkaluj mnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zycie. To ze wiem jak sie odzywiac by byc zdrowym i miec dobra forme i umiem tego nauczyc innych, nie znaczy ze sam mam mam checi i sily
Nie weim #!$%@? czy czaicie, ale to jak ktoś wygląda, nie ma wplywu na to jaką wiedze posiada. Serio. Baba ważąca 200kg, może być najlepszą dietetyczką świata, tylko robi to dla klientów, a o siebie nie dba bo ma to w #!$%@?.