Ponoć #!$%@?ł przed kimś, kto miał broń (nie wiem czy klamka, nóż czy co) i szedł w jego stronę. 19 latka stała akurat przed samą maską i nie zdążyła uciec. Info z drugiej ręki.
@Lapidarny: @bizonsky: Konieczne jest uogólniać że wszyscy kierowcy to idioci? Jak w każdej grupie zawodowej i wśród kierowców są pół mózgi ale ten debil który rozjechał tą dziewczynę to zwyczajny psychopata i powinien odpowiedzieć jak za zabójstwo. Tak samo jak każdy kierowca który potrącając zabije człowieka - nieważne co prowadzi.
@Lapidarny: jak dla mnie powinni go udupić, nie widać żeby próbował ich chociażby wyminąć sensownie, albo spychać tylko od razu na pełnej #!$%@?. HA TFU! Niech się wiesza w celi
@Lapidarny: #!$%@?ąc, jak widzę to bydło puszczone samopas, gdzie człowiek nie może przejść wieczorem po centrum bez martwienia się, czy wróci do domu, to jestem za credit score z Chin.
@Lapidarny: @zastuj: jak można przejawiać empatie do patusów co sie awanturuja na drodze. Empatia to umiejętność podstawienia sie w czyjejś sytuacji jaw takiej sytuacji zeszedlbym z drogi bo tylko sie w wiadomościach słyszy o naćpanych kierowcach autobusów( ͡º͜ʖ͡º)
Ehh drogie wykopki. 1. Nie wiadomo nic jak na prawdę poza wynikiem tej sytuacji, ale już osąd jest. 2. Nie bronię żadnej ze stron bo tak na prawdę obie strony są winne zaistniałej sytuacji 3. Czytając, że kierowca nie powinien podjeżdżać tylko czekać 20m przed to myślę, że "jak bym wiedział, że się wywrócę to bym się położył". Prawdopodobnie liczył, że tłum się odsunie zanim doszło do pierwszego potrącenia, niestety nie widzimy
@Lapidarny: wybacz kolego, otwarłem filmik przez newpipe i wyświetliło się że filmik nie działa, ale zapomniałem że takie info może różnie dobrze być jeśli jest age restriction.
@piker: tak było, nie zmyślam
Konieczne jest uogólniać że wszyscy kierowcy to idioci? Jak w każdej grupie zawodowej i wśród kierowców są pół mózgi ale ten debil który rozjechał tą dziewczynę to zwyczajny psychopata i powinien odpowiedzieć jak za zabójstwo. Tak samo jak każdy kierowca który potrącając zabije człowieka - nieważne co prowadzi.
@manny24: https://youtube.com/shorts/Tf66ZyBbRUM?feature=share
1. Nie wiadomo nic jak na prawdę poza wynikiem tej sytuacji, ale już osąd jest.
2. Nie bronię żadnej ze stron bo tak na prawdę obie strony są winne zaistniałej sytuacji
3. Czytając, że kierowca nie powinien podjeżdżać tylko czekać 20m przed to myślę, że "jak bym wiedział, że się wywrócę to bym się położył". Prawdopodobnie liczył, że tłum się odsunie zanim doszło do pierwszego potrącenia, niestety nie widzimy