Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 529
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 32
@Lapidarny: wy to p------i jesteście wszyscy xD autobus dopóki kierowca nie naciśnie przycisku ma zamknięte drzwi, więc nikt by się nie władował. Typowi odwaliło i tyle
  • Odpowiedz
@bizonsky: Jak miesiąc temu jechałem na skrzyżowaniu i czekałem na skręt w lewo bo z na naprzeciwka jechał pojazd to kierowca autobusu z boku wjechał mi prawie w bok i do mnie z ryjem czemu nie jadę. Aha, z ryjem do mnie bo się nie chciałem w--------ć w pojazd z na przeciwka. Ci ludzie są chorzy umysłowo i myślą , że im wszystko wolno. Pokazałem mu fucka i niech się
  • Odpowiedz
@Peeleejin: Nie, jestem jednak pewien że nie każdy rozjechałby dziewczynę, która akurat nie stanowila zagrożenia i próbowała uspokoić patusów. Ewidentnie widać, że kierowca to jakiś sfrustrowany psychol, ale na wykopie oczywiście będzie broniony przez podobnych mu idiotów. Możecie mu paczki do pierdla teraz wysyłać, bo mają mu dzisiaj postawić zarzut zabójstwa i szybko z pierdla nie wyjdzie, mam nadzieję.
  • Odpowiedz
lekko 15 lat więzienia i dożywotni zakaz prowadzenia pojazdów. Szkoda, że dla takich nie ma obozów pracy, będzie jedynie pierdział w celi
  • Odpowiedz
@amantadeusz: no o tym też od początku piszę. czuć wręcz zesranie tego kierowcy i miał do tego absolutne prawo, każdy najmądrzejszy tutaj, a na żywo taką grupkę omijasz z kilometra, żeby obuchem przypadkiem nie dostać
  • Odpowiedz
@Lapidarny: Z tego co widzę sebixy nawet go nie zaatakowały tylko trochę łapami pomachali w jego stronę i pokrzyczeli. Powinien za to beknąć.
  • Odpowiedz