Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 32
@Lapidarny: wy to p------i jesteście wszyscy xD autobus dopóki kierowca nie naciśnie przycisku ma zamknięte drzwi, więc nikt by się nie władował. Typowi odwaliło i tyle
  • Odpowiedz
@bizonsky: Jak miesiąc temu jechałem na skrzyżowaniu i czekałem na skręt w lewo bo z na naprzeciwka jechał pojazd to kierowca autobusu z boku wjechał mi prawie w bok i do mnie z ryjem czemu nie jadę. Aha, z ryjem do mnie bo się nie chciałem w--------ć w pojazd z na przeciwka. Ci ludzie są chorzy umysłowo i myślą , że im wszystko wolno. Pokazałem mu fucka i niech się
  • Odpowiedz
lekko 15 lat więzienia i dożywotni zakaz prowadzenia pojazdów. Szkoda, że dla takich nie ma obozów pracy, będzie jedynie pierdział w celi
  • Odpowiedz
@amantadeusz: no o tym też od początku piszę. czuć wręcz zesranie tego kierowcy i miał do tego absolutne prawo, każdy najmądrzejszy tutaj, a na żywo taką grupkę omijasz z kilometra, żeby obuchem przypadkiem nie dostać
  • Odpowiedz
@Lapidarny: Z tego co widzę sebixy nawet go nie zaatakowały tylko trochę łapami pomachali w jego stronę i pokrzyczeli. Powinien za to beknąć.
  • Odpowiedz
przecież widać, że patusy zaczęły dobijać się do drzwi autobusu i ten w stresie ruszył do przodu żeby go nie pobili. Nieumyślne spowodowanie śmierć maks. Pewnie dostanie co najwyżej zawiasy.

@amantadeusz: typ najpierw potrącił jedną osobę, potem z impetem ruszył przed siebie wjeżdżając w ludzi, mordując z zimną krwią jedną osobę. nie ma jakichkolwiek okoliczności łagodzących.

jakby było tak jak piszesz, to ruszyłby powoli. ale nie, typ się odpalił i
  • Odpowiedz