Czytając, że kierowca nie powinien podjeżdżać tylko czekać 20m przed to myślę, że "jak bym wiedział, że się wywrócę to bym się położył"
@ManamanaTuriruriru: Niby tak. Tyle, że z punktu widzenia bezpieczeństwa to właśnie byłoby najrozsądniejsze podejście. Skoro z większej odległości widać, że liczne towarzystwo pierze się po pyskach aż lecą iskry, do tego młyn przeniósł się na jezdnię, więc uczestnicy awantury mają w głębokim poważaniu własne bezpieczeństwo, to jednak
jakie soczyste "500+" zesranie się wykopków, jeszcze tyle komentarzy w obronie małpiego gaju na jezdni xD taktyk, tego festiwalu s3.14erdolenia nie da się przeczytać tylko jeden raz
@DobrzeNaoliwioneLozysko: W nóż jak się dowiedziałem. Drzwi w autobusie siłą otworzy każdy dorosły człowiek także nie pisać mi tu że siedział bezpieczny w środku xD
@ManamanaTuriruriru: Niby tak. Tyle, że z punktu widzenia bezpieczeństwa to właśnie byłoby najrozsądniejsze podejście. Skoro z większej odległości widać, że liczne towarzystwo pierze się po pyskach aż lecą iskry, do tego młyn przeniósł się na jezdnię, więc uczestnicy awantury mają w głębokim poważaniu własne bezpieczeństwo, to jednak
@DobrzeNaoliwioneLozysko: no bardzo ciekawi mnie ta sprawa.. bo mam wątpliwości.
taktyk, tego festiwalu s3.14erdolenia nie da się przeczytać tylko jeden raz
źródło: comment_16278047448Fv2KbQhASr1g8iS7LuKpb.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@Marchewa24: Nie wiedziałem, że jesteś nekrofilką i często bywasz na cmentarzach. Nie dziwota, że ojciec na ciebie tak pluje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@Indoktrynator: podobno w badaniach krwi wyszło że był pod wpływem leków opoidowych