@Creed-Bratton: wybacz że nie analizuję każdej treści w ten sam sposób co ty, napisałem, że zrobił #!$%@? i dodałem coś co uważam, że będzie miało miejsce. Możesz mi jeszcze nawrzucać dla plusów, bardzo mi z tego powodu wszystko mi jedno :)
@sylwke3100: tak nie musial do nich podjezdzac co ty #!$%@? #!$%@? jest czlowiek w pracy i jedzie ulica, to oni nie musieli stac na jezdni i lamac prawa. #!$%@? nie no niech se stoja na autostradzie i mowmy zeby zawracali kierowcy #!$%@? na okolo polske niech objada bo seby sobie stoja na ulicy, co ty #!$%@? #!$%@? typie. No powazego ataku wzgledem niego nie bylo bo go uniknal uciekajac, bylby
@sylwke3100: tak nie musial do nich podjezdzac co ty #!$%@? #!$%@? jest czlowiek w pracy i jedzie ulica, to oni nie musieli stac na jezdni i lamac prawa. #!$%@? nie no niech se stoja na autostradzie i mowmy zeby zawracali kierowcy #!$%@? na okolo polske niech objada bo seby sobie stoja na ulicy, co ty #!$%@? #!$%@? typie.
@Pavulenko: No ale robisz #!$%@?ę z logiki - to że
@DobrzeNaoliwioneLozysko: on do nich nie podjezdzal tylko #!$%@? jechal xD i wykonywal swoja prace, to oni mu zagrodzili jezdnie ktora jest przeznaczona dla samochodow a nie jakis pijackich bójek.
@sylwke3100: ale on nie rozjechal nikogo celowo, na poczatku podjechal i zaczal trabic zeby zeszli z ulicy. Nastepnie sebastian probowal wtargnac do srodka autobusu, czlowiek zaczal sie stresowac i zaczal uciekac, a to ze droga ucieczki byla zagrodzona to nie mial wyboru.
no do wyboru miał przywitać się z tymi typami co mu prawie drzwi wyrwali. Każdy kto nie ma zamiaru obudzić się w szpitalu zrobiłby to samo.
@Peeleejin: do wyboru miał nie podjeżdżać do grupy bijących się ludzi. Każdy normalny człowiek zatrzymałby się w jak największej odległości, ewentualnie próbował delikatnie wyminąć. A ten #!$%@? podjechał i od razu przywalił w dziewczynę (to po tym zaczęli szarpać drzwi).
@sylwke3100: ale on nie rozjechal nikogo celowo, na poczatku podjechal i zaczal trabic zeby zeszli z ulicy. Nastepnie sebastian probowal wtargnac do srodka autobusu, czlowiek zaczal sie stresowac i zaczal uciekac, a to ze droga ucieczki byla zagrodzona to nie mial wyboru.
@Pavulenko: Jak nie rozjechał celowo. Stoi przed tobą człowiek na drodze - TY NIE MASZ PRAWA RUSZYĆ. Z resztą tak jak mówie - widać jego ewidentne
no i ja nie pochwalam przestępstw, z mojej perspektywy kierowca odczuł zagrożenie życia i zrobił co zrobił aby chronić życie swoje oraz pasażerów
Komentarz usunięty przez autora
@Piottix: poważnie poleciało o luju
@Lapidarny: jak się tak bał, to po #!$%@? do nich podjeżdżał? Do drzwi zaczęli się dobijać dopiero po tym jak potrącił pierwszą dziewczynę.
@Pavulenko: No ale robisz #!$%@?ę z logiki - to że
@Peeleejin: do wyboru miał nie podjeżdżać do grupy bijących się ludzi. Każdy normalny człowiek zatrzymałby się w jak największej odległości, ewentualnie próbował delikatnie wyminąć. A ten #!$%@? podjechał i od razu przywalił w dziewczynę (to po tym zaczęli szarpać drzwi).
#!$%@?ęty, albo naćpany.
@Pavulenko: Jak nie rozjechał celowo. Stoi przed tobą człowiek na drodze - TY NIE MASZ PRAWA RUSZYĆ. Z resztą tak jak mówie - widać jego ewidentne