@sylwke3100: dobrze wiedziec ze wiesz co mysli normalnie czlowiek w takiej sytuacji, z pewnoscia siedziales w jego glowie i wiedziales wszyskto. Masz prawo ruszyc jak seba wbija ci do auta i probuje cie zabic.
ja znam te miejsce doskonale i mnie zastanawia co tam o 6 rano taka banda robiła, za wczesnie żeby iść na imprezę za późno żeby z niej wracać w takiej ilosci
@Tatankajotanka: to podobno ścisłe centrum miasta i w pobliżu sporo klubów, więc nie rozumiem zdziwienia. Z klubu wychodzi się 4-5, po drodze jakieś seksy na ławce w parku, potem kebab i cyk masz 6 rano. A są kluby, z
@amantadeusz: patusy zaczęły się dobijać bo ten syn #!$%@? potrącił pierwszą dziewczynę. Po #!$%@? w ogóle podjeżdżał do tej grupy, po co trąbił i eskalował? Czemu w zeznaniach kłamał, że nic nie zauważył?
Będę śledził ta sprawę ale jestem pewien, że dostanie bezwzględną odsiadkę.
@SP_Alfa_Kilo: dodam, że na nagraniach widać że dwóch policjantów pojawia się po minucie na miejscu, a radiola po dwóch minutach. Wystarczyło zatrąbić z daleka i poczekać.
czuć wręcz zesranie tego kierowcy i miał do tego absolutne prawo, każdy najmądrzejszy tutaj, a na żywo taką grupkę omijasz z kilometra, żeby obuchem przypadkiem nie dostać
@zielonka666: bo właśnie - omijasz taką grupkę. Albo zatrzymujesz się w bezpiecznej odległości. Na #!$%@? on podjechał do nich?
Swoją drogą, czy ktoś tu jest z Katowic i może mi wytłumaczyć o co się tam stało? Nagranie wygląda jakby było robione gdzieś w okolicach centrum miasta. Czemu w środku miasta w dzień grupy patusów tłuką się między sobą?
@amantadeusz: 6 rano, nagrzane towarzystwo wraca z imprezy i tyle.
@Majkel94: jak powiedział ktoś na głownej- ten czarny punkt to jej skalp :/ ciało wypadło kilkanaście metrow dalej (gdzie na zdjęciach stoi parawan) i rzeczywiście, widać coś białego tam, słabo widoczne, ale ewidentnie za czarnym punktem coś leży jak sie porówna z wcześniejszymi ujęciami jak ulica była jeszcze czysta. Potem ktoś nad tym białym punktem sie pochyla.
@Tatankajotanka: to podobno ścisłe centrum miasta i w pobliżu sporo klubów, więc nie rozumiem zdziwienia. Z klubu wychodzi się 4-5, po drodze jakieś seksy na ławce w parku, potem kebab i cyk masz 6 rano. A są kluby, z
@Wmordejerza5000: teraz będzie miał wiele lat żeby ten cierpliwości nabrać.
@r5678: XD
Nie ma najmniejszej szansy na uniknięcie bezwzględnego więzienia. Pytanie tylko o długość odsiadki.
Będę śledził ta sprawę ale jestem pewien, że dostanie bezwzględną odsiadkę.
@zielonka666: bo właśnie - omijasz taką grupkę. Albo zatrzymujesz się w bezpiecznej odległości. Na #!$%@? on podjechał do nich?
@amantadeusz: 6 rano, nagrzane towarzystwo wraca z imprezy i tyle.
Komentarz usunięty przez moderatora
@paweucio: typowy weekend XD