Aktywne Wpisy

Ryksa +107
Mężczyźni którzy nie dotykali kobiety są żałośni. Coś jest z wami nie tak i tyle. Zamiast zrozumieć o co chodzi to zostajecie incelami w internecie, skill issue xD Trzeba było słuchać i uważać jak wam dziewczyny mówiły czego potrzebują ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na

jmuhha +15
Możecie mi powiedzieć skąd szary człowiek (ja) ma wziąć takie pieniądze zwykle auto na dojazdy do pracy 4-10 km? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: 1000018819
Pobierz

@Marchewa24: W domu cię mamusia takiego języka nauczyła ?xD Czy tatuś z wami tak rozmawia ?:*
@heidd: Prawnikiem nie jestem, ale zdaje się, że "obrona" nieproporcjonalna nie jest obroną, tylko atakiem. Widzę to tak, że prędzej panika albo jakaś psychologiczna dolegliwość może okazać się skuteczna w ramach obrony.
Komentarz usunięty przez autora
@przeczki: Faktycznie... mógł się bać o swoje życie
W żadnym wypadku nie daje mu to upoważnienia do rozjeżdżania autobusem 19-latek. A co do tych drzwi to nie widzę tego żeby jego adwokat udowodnił przed sądem że to było bezpośrednie zagrożenie życia (jeżeli to miałby być jakikolwiek środek łagodzący).
Nieprawda, to twoja fałszywa narracja
@erixon:
źródło: comment_1627750476WEjsyVe7XffCxBaDYyllL5.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@bizonsky: Fakt, ubrałem to w trochę zbyt delikatne słowa, bo napisałem, że gość postanowił się wepchnąć w tłum, przy czym przecież nie robił tego np. wózkiem dziecięcym z aluminium i tkaniny, a samochodem o wadze kilkunastu ton. Każdy kontakt takiego bydlaka z człowiekiem ważącym kilkadziesiąt kilogramów można śmiało uznać za staranowanie, nawet jeśli autobus tylko się toczy. A tu, jak widać nie
Wyłączenie silnika i gaz pieprzowy?