Aktywne Wpisy
Kojaan +12
Wcześniej nie byłam świadoma jak opieka nad dzieckiem jest męcząca. Myślałam, że jest choć trochę spokojnie. Że dziecko zajmie się zabawką, że obejrzy bajkę, że chwilę w ciszy poleży przez te 3 godziny.
Była u mnie kumpela z prawie 3-letnim synem.
Udostępniłam im całe mieszkanie, kupiłam różne zabawki, żeby mały dobrze się czuł i czymś się zajął.
Mały dosłownie cały czas potrzebował uwagi swojej mamy lub mojej. Całe 3 godziny coś mówił, hałasował i potrzebował
Była u mnie kumpela z prawie 3-letnim synem.
Udostępniłam im całe mieszkanie, kupiłam różne zabawki, żeby mały dobrze się czuł i czymś się zajął.
Mały dosłownie cały czas potrzebował uwagi swojej mamy lub mojej. Całe 3 godziny coś mówił, hałasował i potrzebował
Ildealfons +1
Tutaj lv 31,
Nie wiem jak w skali norwooda plasuje się moja linia włosów, ale myślę że norwood 1-2 (zdjęcie poniżej). Też od góry to wygląda gorzej, niż z przodu.
Szczerze mówiąc nie wiem do końca, kiedy mi tak zaczęła ta linia się psuć. Po prostu zacząłem cokolwiek zauważać od około 2 lat temu. Dermatolog przepisał minoxa, ale czytam tutaj, że to bezsensu, nie tylko w kwestii braku hamowania wypadania, ale też sprawdzenia, czy
Nie wiem jak w skali norwooda plasuje się moja linia włosów, ale myślę że norwood 1-2 (zdjęcie poniżej). Też od góry to wygląda gorzej, niż z przodu.
Szczerze mówiąc nie wiem do końca, kiedy mi tak zaczęła ta linia się psuć. Po prostu zacząłem cokolwiek zauważać od około 2 lat temu. Dermatolog przepisał minoxa, ale czytam tutaj, że to bezsensu, nie tylko w kwestii braku hamowania wypadania, ale też sprawdzenia, czy
źródło: IMG_6141
Pobierz

@InspektorDupa: Taka jest prawda. Jeśli chłop widział już z daleka, że na ulicy jest srogi młyn, to po jaką cholerę tam w ogóle podjeżdżał? Tłumaczenie, że on tu miał przystanek jest średnie, bo bandę trzaskających się po pyskach Sebków mógł potraktować jak każde inne zagrożenie, które tam mogłoby wystąpić. Gdyby tam stało
@Marchewa24: W domu cię mamusia takiego języka nauczyła ?xD Czy tatuś z wami tak rozmawia ?:*
@heidd: Prawnikiem nie jestem, ale zdaje się, że "obrona" nieproporcjonalna nie jest obroną, tylko atakiem. Widzę to tak, że prędzej panika albo jakaś psychologiczna dolegliwość może okazać się skuteczna w ramach obrony.
Komentarz usunięty przez autora
@przeczki: Faktycznie... mógł się bać o swoje życie
W żadnym wypadku nie daje mu to upoważnienia do rozjeżdżania autobusem 19-latek. A co do tych drzwi to nie widzę tego żeby jego adwokat udowodnił przed sądem że to było bezpośrednie zagrożenie życia (jeżeli to miałby być jakikolwiek środek łagodzący).
Nieprawda, to twoja fałszywa narracja
@erixon:
źródło: comment_1627750476WEjsyVe7XffCxBaDYyllL5.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@bizonsky: Fakt, ubrałem to w trochę zbyt delikatne słowa, bo napisałem, że gość postanowił się wepchnąć w tłum, przy czym przecież nie robił tego np. wózkiem dziecięcym z aluminium i tkaniny, a samochodem o wadze kilkunastu ton. Każdy kontakt takiego bydlaka z człowiekiem ważącym kilkadziesiąt kilogramów można śmiało uznać za staranowanie, nawet jeśli autobus tylko się toczy. A tu, jak widać nie
Wyłączenie silnika i gaz pieprzowy?