Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 529
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Cypselus: a gdzie jest napisane, ze mozna robic bojki na srodku ulicy? jak podjechalbys autobusem, to co bys zrobil? widzisz, ze grono agresywnych malp podchodzi do drzwi i szarpie z za drzwi? pojechalbys do tylu? a co z tylu widzisz? dzieci ulicy na wykopie, nowa era potalu :D
  • Odpowiedz
a lewacy będą używać tego jako przykład, że biali też rozjeżdżają

@AerodynamiC: Przejrzalem wszystkie komentarze i chyba wyjątkowo nikt słowem nie wspomniał o polityce. No ale oczywiście musiał sie pojawić jakiś debil...
  • Odpowiedz
@bzam: Że ja w ogóle znowu próbuję walczyć w wątku z ludźmi którzy prowadzą dyskusję na 100+ wiadomości usprawiedliwiając jakieś horrendalne, irracjonalne zachowanie. Wyjdźcie z bańki rodem filmu "Joker", bo myślicie, że to cool, dorośnijcie trochę, a potem zastanówcie się jaki macie przywilej do prawienia takich samosądów. Nie mam prawa ani zamiaru nikogo tutaj edukować, szkoda mojego czasu. Dużo ludzi tutaj śmieje się z januszostwa i starego pokolenia, a pokazujecie
  • Odpowiedz
Kierowca busa w stresie przejechał patusiarę stojącą wraz z resztą sebków na środku ulicy

Wykopki: "zabójstwo z premedytacją"

Niczym się nie różnicie od tego bydła piorącego się wzajemnie na środku ulicy ...
  • Odpowiedz
@Lapidarny: Chłop co sobie życie z----ł za kierownicą. Wyrok za zabójstwo byłby w pełni zasadny. Gardzę patologią, ale w polskim KK za takie patologiczne zachowania karą na pewno nie jest śmierć, bo w Polsce nie ma kary śmierci.

Żaden więc awans dla kierowcy.
  • Odpowiedz