Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 529
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@alfaalenieomega nie wiem, nie było mnie tam, ale to nadal nie upoważnia do ich rozjezdAnia. Jeżeli byłby znowu strajk w Warszawie na 10l typa to se można wjechać bo nielegalnie idą ulica? Wezcie już nie żenującie ludzie....
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Lapidarny: Gościu miał jedyną taką szansę w życiu. Stwierdził że p------i wszystko i wcisnął gaz do dechy xD

@Virsky: to musi być k------a ulga, dać upust emocjom i skierować je w stronę takiego bydła.
Zapewne teraz nie czuje się z tym najlepiej i zasługuje na najwyższy wymiar kary, fucked up bo w tej sytuacji nikt nie wygrywa, a lewacy będą używać tego jako przykład, że biali też rozjeżdżają.
  • Odpowiedz
@Lapidarny: Już pomijając tą bójkę troglodytów na początku to patrzcie co ta losowa parka robi. Typ wpada rozgonić towarzystwo bo bohater się w nim odezwał i kobieta która mu „pomaga” ginie pod kołami. Chyba że to nie losowa parka, a wspólne towarzystwo. W każdym razie każdy tam dołożył swoją cegiełkę to tego. Jak można tłuc się na środku ulicy? xD
  • Odpowiedz
@power_bank z tego co widzę to ruszył z miejsca w grupę ludzi a jako kierowca powinien zachować szczególna ostrożność na drodze w każdej sytuacji, tu mógł tego ewidentnie nie robic

ergo tak, powinien zostać ukarany
  • Odpowiedz
Jezu co on odwalił przecież tu nie ma mowy o jakimś wypadku czy czymkolwiek ewidetnie rozjechał w ciul, druga sprawa gdzie ciało jej chyba ja ciągnął daleko, tym bardziej że po przejechaniu dalej sobie jechał
  • Odpowiedz
@Lapidarny: Ten uczuć kiedy normalni ludzie odkrywają, że na tym serwisie są same sfrustrowane zwierzaczki i dzieci poszkodowane przez życie, więc prawią samosądy xD Pewnie ucierpiałem tutaj przez patusów więcej niż niejedna udzielająca osoba, a w życiu nie przejechałbym ludzi na środku jezdni od tak o. Ludzie co usprawiedliwiają kolesia - na nagraniu widać, że wjechał w nich z premedytacją zanim w ogóle do niego podeszli. Po co? Widział ich
  • Odpowiedz
Wam gdyby ktoś chciał wbić do samochodu, to byście jeszcze mu otworzyli drzwi, aby p--------e patusy was pobiły

@hacerking: Nie sądzę. Zakładam jednak że nie rozjeżdzałbym człowieka, który nie chce mi nic zrobić, a po prostu stoi na drodze. Życie ze świadomością, że się odebrało życie niewinnej osobie jest znacznie gorsze niż bycie pobitym, serio. Ale może pusty jesteś w środku i uważasz inaczej.
  • Odpowiedz
@power_bank ale jaka nagroda? Ktoś coś pisał na ten temat? wątek jest o tym że ktoś pozbawił kogoś życia nie mając do tego prawa, ty jesteś p----------y czy o co ci chodzi?
  • Odpowiedz
@niepopularna_opinia: Nie wiem jak zachowałbym się w tej sytuacji, ale nie wydaje mi się, że przejechałbym stado ludzi pojazdem takich gabarytów. Rozumiem nastraszyć takie osoby, że ruszysz, ewentualnie próbować ich ominąć, ale nie ruszać na pełnym gazie wciskając gaz do dechy w taki tłum. Nie wiem jak można zadawać takie pytania, patusiarnia na drodze to bydło, ale autobusiarz w jednej sekundzie rozwiał wątpliwości kto jest prawdziwym idiotą w tym pojedynku
  • Odpowiedz