@SuperTimor435 no a co, myślisz że nie zastąpi ich w przyszłości autopilot? Przecież to zajęcie nie wymaga myślenia tylko schematów zachowań w określonych sytuacjach.
@Pavulenko ale durne zero jedynkowe myślenie, @heidd oczywiście jedna osoba wbija się do autobusu to rozjade 5 innych, mógł zablokować drzwi i zadzwonic na psy, zresztą 5m dalej zatrzymał się na przystanku co widać na drugim filmie Nic go nie usprawiedliwia w tej sytuacji
@bizonsky: Optujesz za karą dla kierowcy, czyli nagrodą dla patoli. I nie sugeruj p-----------a komuś, kto cię nie wyzywa bo nie na tym polega dyskusja. A kolejny komentarz sobie daruj, bo mnie nie interesuje.
Wedlug was jakie sa dobre zarobki na uop netto miesiecznie w okolicach 28-30lat? Ja jestem jakis odklejony jak mi sie wydaje ze takie 14k/mies to w sumie jest malo czy rzeczywiscie to jest malo? Warszawa #zarobki #pracbaza #praca
Komentarz usunięty przez autora
A typ jak zabil kogos bo urzadzal sobie wyscigi 200 km na godzine to oj tam kilka lat max albo mandacik co nie
źródło: comment_1627749016LIhK9gj60dKwYclnrTohly.jpg
Pobierz@heidd oczywiście jedna osoba wbija się do autobusu to rozjade 5 innych, mógł zablokować drzwi i zadzwonic na psy, zresztą 5m dalej zatrzymał się na przystanku co widać na drugim filmie
Nic go nie usprawiedliwia w tej sytuacji
Optujesz za karą dla kierowcy, czyli nagrodą dla patoli. I nie sugeruj p-----------a komuś, kto cię nie wyzywa bo nie na tym polega dyskusja.
A kolejny komentarz sobie daruj, bo mnie nie interesuje.
@Marchewa24: Kolejne krówsko ze swojego stada ryczy broniąc swojej patologicznej kliki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora