Aktywne Wpisy

lukasj +234
Szczerze? Po tej aferze z KPO czuje się trochę jak frajer - wszystko w firmie finansuje za własne pieniądze (nigdy ani złotówki żadnej pomocy), a tutaj branża HoReCa dostaje kasę na jachty, samochody, solaria... I pewne nie tylko ja się tak czuje, bo to po prostu przekracza wszelkie granice absurdu i marnowania pieniędzy. To jest po prostu kpina. I na to idą nasze podatki. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
CenturionWodka +242
A wy sie smialiście z ukrainy że cwaniactwo, łapówkarstwo, przekręty i korupcja xD #kpo

@pan_dzik02: No właśnie odpowiedzi dobitnie pokazują, że mam rację bo jakbyś nie zauważył to negatywnie o mieszkaniu na wsi wypowiadają się akurat ci którzy się tam wychowali albo spędzili dużą część swojego życia. Albo nie przeczytałeś całości mojego wpisu albo po prostu nie chcesz tego dostrzec.
@Wycu91:
Ok nie jestem bardzo na bieżąco z całą dyskusją i przeprowadzka dla dziecka jest zawsze
Komentarz usunięty przez autora
Jak się uprzesz to wyskoczysz w weekend do teatru kina wieczorem. Ale imo to dalej dla nastolatka wyzwanie, bo tymi wieczornymi pociągami to różny
@Zurek_07: moglbys dac jakis przyklad jak to rodzice sa odpowiedzialni?
Pytam, bo jesli problemem jest alienacja i
Nie każdy dzieciak tak desperacko potrzebuje towarzystwa jak próbujecie to przedstawiać, nie każda wieś jest 30 minut od miasta, nie na każdej wsi otaczają Cię przygłupy. Dojazd 10 minut w Europie w 2021 roku to jakieś wyrzeczenie? W tyle w mieście nie dojdziesz nawet do przystanku.
Mieszkałem w mieście wojewódzki
Mieszkałem w małym miasteczku 20k
@Francesco123: shieeet here we go again