Aktywne Wpisy
matkabozyma +15
#hotelparadise Oglądał ktoś przed chwilą live z Olą na instagramie? Olka przez przypadek wypaplała, że Kubuś wygra hotel

WolfSports +60
Szanowni Sebcologowie, jak już wielu z was ostatnio zauważyło, ksiądz Andrzej Kolikowski (parafia Zakopane) zaproponował Sebcelowi poprowadzenia prelekcji w kościele. Niestety Sebastian olał propozycję moczem prostym i falistym.
Bohatersko w jego miejsce wszedł ciepły mentor Daniel! Oglądajcie zapowiedź tego niesamowitego eventu na oficjalnym koncie ciepłego mentora Daniela!
https://www.instagram.com/stories/danielkonieczny_com/
#sebcel #frajerzyzmlm
Bohatersko w jego miejsce wszedł ciepły mentor Daniel! Oglądajcie zapowiedź tego niesamowitego eventu na oficjalnym koncie ciepłego mentora Daniela!
https://www.instagram.com/stories/danielkonieczny_com/
#sebcel #frajerzyzmlm
źródło: Zrzut ekranu 2025-10-6 o 17.54.45
Pobierz

@Mateusz1q: w przeciętnej rodzinie jedyne auto 13-letnie a ojciec kupuje każdemu z trójki dzieci po aucie + benzyna i parking xDD
źródło: comment_161710921247aSprixmfflqdaJoPf9SJ.jpg
PobierzMieszkałem na wsi sporą część swojego życia. I rzeczywiście, problemy, jakie są tu wymienione, rzeczywiście istniały. ISTNIAŁY. Po komentarzach widzę, że większość krytyków życia na wsi ma dokładnie takie same doświadczenia z dzieciństwa. Bo jeden pociąg, autobus dwa razy etc.
Problem w tym, moi
2. XD
Ale porównanie też kiepskie bo ktoś mieszkający na wsi pod Warszawą będzie miał bliżej do Warszawy niż ktoś mieszkający w Lipsku itd.
3. Moja rodzina u siebie na wsi jest jedyną rodzina gdzie jest więcej niż dwójka dzieci, A wieś według Wikipedii ponad 1500 osób.
4. Może nie multum ale jak tak patrzę na swoje podwórko to trzy wsie mają super ogarniętych sołtysów. Do tego stopnia,
@Send_noodles: jak wyjeżdżam do rodzinki na wsi to w zimie mój pies po wyjściu na podwórko j---e jakby z wędzarni uciekł a w lecie to ja sam zwijam się od alergii na zboża gdy sa żniwa. Co ciekawe moja szwagierka ktora tam się wychowała też miała alergie na to. Reakcja rodziców "Przeziębiłaś się", kto by tam myślał o alergologach.
@marcinpodlas8:
No i zapieprzaj z wypizdowa do lekarza albo jakiegoś specjalisty w większym mieście jak właśnie jesteś stary. Że o zakupach, czy koszeniu, odśnieżaniu, albo ogrzaniu donu nie wspomnę i kosztach z tym związanych. Można napisać że stary to se autko kupi. Niby tak ale to zawsze wyjdzie drożej niż