Wpis z mikrobloga

https://streamable.com/gba3iy Ciekaw jestem co na to zapracowani rodzice #plodnajulka i #chad jak się zawiną na barierce „to zdolny, dobry chłopak był”. Najgorsze było by zabicie kogoś pobocznego w sytuacji. Jej ojciec jest właścicielem prywatnej szkoły fizjoterapii- może tak szukają klientów ?a póki co jazda z Wrocławia do Warszawy na kąpiel bananowej juleczki
#wroclaw #warszawa #plodnajulka #amg #mercedes #stopcham
Wuwun71 - https://streamable.com/gba3iy Ciekaw jestem co na to zapracowani rodzice #p...

źródło: comment_1600750739KSP0xi5x1874w65RgLlw0V.jpg

Pobierz
  • 93
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@yahoomlody: Nie przemawia prze ze mnie zazdrość i nie, nie zesrałem się. Mam fabie 1.0 w gazie, Astrę 1.6 w gazie i 320km SL500, co nie znaczy że muszę nim z---------ć po autostradzie jak głupi, chociaż mógłbym bo jest czym. Dotarcie na miejsce 20 minut wcześniej na długiej trasie i stwarzanie przy tym znacznie większego zagrożenia, daj mi chwile bo aż musze zastanowić się czy warto xD

Pamiętaj, to że
  • Odpowiedz
@rivers666: Ty z----------z, ty uważasz. Jeżdżę podobnie jak ty ale mam z tylu głowy ze w lusterku wstecznym ciężko ocenić prędkość nadjeżdżającego pojazdu, szczególnie bardzo przekręcającego prędkość. Nawet jak jedzie 110 km/h ma prawo wyprzedzić ciężarówkę. 140 to prędkość maksymalna nie minimalna. Wiec przestań srać pod siebie typie w starym mondeo
  • Odpowiedz
@rivers666: Co nie umiem czytać? No zachowujesz dystans. Ale i tak się wkurzasz jak ktoś ci wjedzie na pas. Tylko wiesz ciężko ocenić czy nie będzie zaraz na lewym mondeo które jedzie 200 km/h. Incydent kałowy jedynie chyba wystąpił u ciebie. W ciągu sekundy przy takiej prędkości przejeżdżasz 50 metrów. Bo uwierzę w ludzi którzy specjalnie ci wjeżdżają na lewy bez patrzenia. Po prostu trudno cię zobaczyć.
  • Odpowiedz
@Vittel: ten, kto wjechal w dupe na prostej drodze a nie w momencie jak ktos zmienia pas nie ustepujac pierwszenstwa. Mam powazne obawy o Twoja znajomosc przepisow, jesli masz faktycznie prawo jazdy to koniecznie sie doksztalc dla swojego i innych bezpieczenstwa. BTW, motocyklista tez jestem
  • Odpowiedz