Wpis z mikrobloga

https://streamable.com/gba3iy Ciekaw jestem co na to zapracowani rodzice #plodnajulka i #chad jak się zawiną na barierce „to zdolny, dobry chłopak był”. Najgorsze było by zabicie kogoś pobocznego w sytuacji. Jej ojciec jest właścicielem prywatnej szkoły fizjoterapii- może tak szukają klientów ?a póki co jazda z Wrocławia do Warszawy na kąpiel bananowej juleczki
#wroclaw #warszawa #plodnajulka #amg #mercedes #stopcham
Pobierz Wuwun71 - https://streamable.com/gba3iy Ciekaw jestem co na to zapracowani rodzice #p...
źródło: comment_1600750739KSP0xi5x1874w65RgLlw0V.jpg
  • 93
@ProjektGdansk: Ograniczenie wprowadzą, na jakiej wysokości to się okaże.

I masz rację w niemczech jest mniej wypadków bo i kultura jazdy jest inna

Nie tylko kultura, ale trasy. W Niemczech jeżdżę autostradą do celu i zjeżdżam do docelowej miejscowości. W Polsce jadę z Wrocławia do Kłodzka DK8 widząc liczne wypadki.
Na samych autostradach nie widzę różnicy w bezpieczeństwie i ilości wypadków. Polska podbija statystykę wypadkami z dróg krajowych i wojewódzkich nie
@bastianbastiante: emocje będziesz miał jak przysłowiowy dziadek w fabii będzie chciał przy 100 wyprzedzić tira, a ty bedziesz na 100 metrach hamował z 200 do 90 xD

Przecież ja nie pisze tych komentarzy z czystej złośilwości, tylko takie rzeczy się po prostu dzieją, a tragiczny wypadek od mocniejszego depnięcia w hamulec dzieli tylko brak twojej wyobraźni.

Jechałem jakiś czas temu A4 na wysokości Balic remont, zwężenie, ograniczenie do 80 i akurat
Auto za 3k w lease &drive a poruszenie jakby jakims limitowanym Ferrari jechał ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Euphor: uwielbiam to umniejszanie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ty rozumiem jeździsz lepszym autem niż ta a-klasa ? Przecież to tylko 3k w lease & drive? Zapomniałeś dodać, że to leasing, więc prawie za darmo i podkreślić, że to bank jest właścicielem.
@Vittel: Ty powaznie tak uwazasz, czy w przerwie miedzy przyrka a w-fem wyskrobales taki wysryw? ( ͡° ͜ʖ ͡°) jesli zmieniasz pas to masz bezwzglednie upewnic sie, czy mozesz bezpiecznie wykonac ten manewr i predkosc innego pojazdu nie jest tutaj zadnym wytlumaczeniem. Oddaj prawo jazdy spowrotem do chipsow, jezeli w ogole je posiadasz
@bones1909: Ale jakie umniejszanie? Wykop co wjechal chyba za bardzo w poglad na swiat :) ja tu dzieciakom niose kaganek oswiaty i uswiadamiam, ze to nie jest jakis niedostepny klejnot tylko fajne auto, na ktore moze sobie pozwolic ktos z dzialalnoscia - poczytaj warunki lease&drive. A ja sobie taki wezme jak przejde na b2b i bede robix koszty ;-)
@Wuwun71: ziomuś, zajmij się sobą. Nie #!$%@? ani po mieście ani po jakiś dziwnych drogach tylko po drodze szybkiego ruchu. Chyba cie stulejka za bardzo zapiekła, co?
@MusztardowyTygrys: Nie wiem ile typ ma wzrostu ale ja przy 2m mam tak samo w sedanach. Przy wypadku mi te nogi będą z dupy wyjmować, nawet jak schowam je najgłębiej pod kierownice to kolana mam na wysokości deski rozdzielczej.
@Prusti: typie serio? Zeby ci przypadkiem motor z 200 na liczniku nie wyskoczyl nagle. Obrazac se mozesz, nie rusza mnie to i ciebie tez nie zamierzam. Jezdze tygodniowo min 300km po autostradzie, raz na miesiac 800. Jezdzac 200 km/h wsrod innych aut na autostradzie (kumam i rozumiem jak jest pusto) to ty stwarzasz zagrozenie dla innych, nie bez przyczyny ten kto wjechal w dupe jest od razu brany za winnego -
@ProjektGdansk: A ja, ze każda menda która życzy komukolwiek śmierci dostanie złośliwego raka.
Nie popieram łamania prawa, jeżdżenie szybciej niż dozwolona prędkość jest niebezpieczne i nie trzeba z tym dyskutować. Oprócz tego, ze chłopak #!$%@? szybko, jego wyczynami w social mediach pochwaliła się jego partnerka(?). To wystarczy, aby wymiar sprawiedliwości dosięgnął ich swoją ciężką ręką. Oby idioci w dalej eliminowali się sami kręcąc na siebie dowody popełniania wszelkich wykroczeń