Wpis z mikrobloga

https://streamable.com/gba3iy Ciekaw jestem co na to zapracowani rodzice #plodnajulka i #chad jak się zawiną na barierce „to zdolny, dobry chłopak był”. Najgorsze było by zabicie kogoś pobocznego w sytuacji. Jej ojciec jest właścicielem prywatnej szkoły fizjoterapii- może tak szukają klientów ?a póki co jazda z Wrocławia do Warszawy na kąpiel bananowej juleczki
#wroclaw #warszawa #plodnajulka #amg #mercedes #stopcham
Wuwun71 - https://streamable.com/gba3iy Ciekaw jestem co na to zapracowani rodzice #p...

źródło: comment_1600750739KSP0xi5x1874w65RgLlw0V.jpg

Pobierz
  • 93
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ProjektGdansk: Ograniczenie wprowadzą, na jakiej wysokości to się okaże.

I masz rację w niemczech jest mniej wypadków bo i kultura jazdy jest inna

Nie tylko kultura, ale trasy. W Niemczech jeżdżę autostradą do celu i zjeżdżam do docelowej miejscowości. W Polsce jadę z Wrocławia do Kłodzka DK8 widząc liczne wypadki.
Na samych autostradach nie widzę różnicy w bezpieczeństwie i ilości wypadków. Polska podbija statystykę wypadkami z dróg krajowych i wojewódzkich
  • Odpowiedz
Auto za 3k w lease &drive a poruszenie jakby jakims limitowanym Ferrari jechał ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Euphor: uwielbiam to umniejszanie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ty rozumiem jeździsz lepszym autem niż ta a-klasa ? Przecież to tylko 3k w lease & drive? Zapomniałeś dodać, że to leasing, więc prawie za darmo i podkreślić, że to bank jest właścicielem.
  • Odpowiedz
@Vittel: Ty powaznie tak uwazasz, czy w przerwie miedzy przyrka a w-fem wyskrobales taki wysryw? ( ͡° ͜ʖ ͡°) jesli zmieniasz pas to masz bezwzglednie upewnic sie, czy mozesz bezpiecznie wykonac ten manewr i predkosc innego pojazdu nie jest tutaj zadnym wytlumaczeniem. Oddaj prawo jazdy spowrotem do chipsow, jezeli w ogole je posiadasz
  • Odpowiedz
@bones1909: Ale jakie umniejszanie? Wykop co wjechal chyba za bardzo w poglad na swiat :) ja tu dzieciakom niose kaganek oswiaty i uswiadamiam, ze to nie jest jakis niedostepny klejnot tylko fajne auto, na ktore moze sobie pozwolic ktos z dzialalnoscia - poczytaj warunki lease&drive. A ja sobie taki wezme jak przejde na b2b i bede robix koszty ;-)
  • Odpowiedz
@Wuwun71: ziomuś, zajmij się sobą. Nie z--------a ani po mieście ani po jakiś dziwnych drogach tylko po drodze szybkiego ruchu. Chyba cie stulejka za bardzo zapiekła, co?
  • Odpowiedz
@ProjektGdansk: A ja, ze każda menda która życzy komukolwiek śmierci dostanie złośliwego raka.
Nie popieram łamania prawa, jeżdżenie szybciej niż dozwolona prędkość jest niebezpieczne i nie trzeba z tym dyskutować. Oprócz tego, ze chłopak z---------l szybko, jego wyczynami w social mediach pochwaliła się jego partnerka(?). To wystarczy, aby wymiar sprawiedliwości dosięgnął ich swoją ciężką ręką. Oby idioci w dalej eliminowali się sami kręcąc na siebie dowody popełniania wszelkich wykroczeń
  • Odpowiedz
@ProjektGdansk: ale sie zesrales, jeszcze na koniec zyczenie kazdemu kto jedzie te 200 km/h smierci xD

Ja eska jade na ogol jakies 160 bo na tyle mi auto komfortowo pozwala jechac, ponad 2 paki cisne rzadko bo rzadko takimi autami sie poruszam xD
  • Odpowiedz