Aktywne Wpisy

Kasahara +558
Jak chcecie zobaczyć uśmiech dziecka u 38 latka to macie właśnie okazje. Z okazji urodzin przyjaciele przygotowali mi prezent - sztangę załadowaną 38 monsterami, japońskie noże (kocham gotować) i koszulkę do wyciskania (taka z gumą na plecach). Aż mnie bolała twarz przez 2-3 godzinne śmianie się i uśmiechanie.
Z młodych lat nie został mi ani jeden przyjaciel, w dorosłym wieku wszystkich (około naprawdę 6 bliskich, co mi pomogą w każdej sytuacji i
Z młodych lat nie został mi ani jeden przyjaciel, w dorosłym wieku wszystkich (około naprawdę 6 bliskich, co mi pomogą w każdej sytuacji i
źródło: 2026-07-09 19.21.47
Pobierz
Qurvinox +27
Na co Ci TYLE działki
Po co Ci AŻ 4000 m2
Ja p------e j----e zwierzęta
Mogę mieć i 2137420m2
Zagospodaruje sobie 1000-1500, resztę zasieje polnymi kwiatami
Po co Ci AŻ 4000 m2
Ja p------e j----e zwierzęta
Mogę mieć i 2137420m2
Zagospodaruje sobie 1000-1500, resztę zasieje polnymi kwiatami

#wroclaw #warszawa #plodnajulka #amg #mercedes #stopcham
źródło: comment_1600750739KSP0xi5x1874w65RgLlw0V.jpg
PobierzNie tylko kultura, ale trasy. W Niemczech jeżdżę autostradą do celu i zjeżdżam do docelowej miejscowości. W Polsce jadę z Wrocławia do Kłodzka DK8 widząc liczne wypadki.
Na samych autostradach nie widzę różnicy w bezpieczeństwie i ilości wypadków. Polska podbija statystykę wypadkami z dróg krajowych i wojewódzkich
@Euphor: uwielbiam to umniejszanie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ty rozumiem jeździsz lepszym autem niż ta a-klasa ? Przecież to tylko 3k w lease & drive? Zapomniałeś dodać, że to leasing, więc prawie za darmo i podkreślić, że to bank jest właścicielem.
@Pepperek: no są xD o wiele bardziej niż niemieckie
Nie popieram łamania prawa, jeżdżenie szybciej niż dozwolona prędkość jest niebezpieczne i nie trzeba z tym dyskutować. Oprócz tego, ze chłopak z---------l szybko, jego wyczynami w social mediach pochwaliła się jego partnerka(?). To wystarczy, aby wymiar sprawiedliwości dosięgnął ich swoją ciężką ręką. Oby idioci w dalej eliminowali się sami kręcąc na siebie dowody popełniania wszelkich wykroczeń
Ja eska jade na ogol jakies 160 bo na tyle mi auto komfortowo pozwala jechac, ponad 2 paki cisne rzadko bo rzadko takimi autami sie poruszam xD