Aktywne Wpisy

FlasH +124
Amerykańscy wielbiciele broni nie posłuchali polskich wielbicieli broni i poszli strzelać do kręgielni.
Czy oni nie wiedzieli, że strzelać powinno się w szkołach, bo do szkół nie wolno wnosić pistoletów?
#bekazprawakow
Czy oni nie wiedzieli, że strzelać powinno się w szkołach, bo do szkół nie wolno wnosić pistoletów?
#bekazprawakow

wasyl503 +115

#wroclaw #warszawa #plodnajulka #amg #mercedes #stopcham
Nie tylko kultura, ale trasy. W Niemczech jeżdżę autostradą do celu i zjeżdżam do docelowej miejscowości. W Polsce jadę z Wrocławia do Kłodzka DK8 widząc liczne wypadki.
Na samych autostradach nie widzę różnicy w bezpieczeństwie i ilości wypadków. Polska podbija statystykę wypadkami z dróg krajowych i wojewódzkich nie
Przecież ja nie pisze tych komentarzy z czystej złośilwości, tylko takie rzeczy się po prostu dzieją, a tragiczny wypadek od mocniejszego depnięcia w hamulec dzieli tylko brak twojej wyobraźni.
Jechałem jakiś czas temu A4 na wysokości Balic remont, zwężenie, ograniczenie do 80 i akurat
@Euphor: uwielbiam to umniejszanie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ty rozumiem jeździsz lepszym autem niż ta a-klasa ? Przecież to tylko 3k w lease & drive? Zapomniałeś dodać, że to leasing, więc prawie za darmo i podkreślić, że to bank jest właścicielem.
@Pepperek: no są xD o wiele bardziej niż niemieckie
Nie popieram łamania prawa, jeżdżenie szybciej niż dozwolona prędkość jest niebezpieczne i nie trzeba z tym dyskutować. Oprócz tego, ze chłopak #!$%@? szybko, jego wyczynami w social mediach pochwaliła się jego partnerka(?). To wystarczy, aby wymiar sprawiedliwości dosięgnął ich swoją ciężką ręką. Oby idioci w dalej eliminowali się sami kręcąc na siebie dowody popełniania wszelkich wykroczeń
Ja eska jade na ogol jakies 160 bo na tyle mi auto komfortowo pozwala jechac, ponad 2 paki cisne rzadko bo rzadko takimi autami sie poruszam xD