Wpis z mikrobloga

https://streamable.com/gba3iy Ciekaw jestem co na to zapracowani rodzice #plodnajulka i #chad jak się zawiną na barierce „to zdolny, dobry chłopak był”. Najgorsze było by zabicie kogoś pobocznego w sytuacji. Jej ojciec jest właścicielem prywatnej szkoły fizjoterapii- może tak szukają klientów ?a póki co jazda z Wrocławia do Warszawy na kąpiel bananowej juleczki
#wroclaw #warszawa #plodnajulka #amg #mercedes #stopcham
Wuwun71 - https://streamable.com/gba3iy Ciekaw jestem co na to zapracowani rodzice #p...

źródło: comment_1600750739KSP0xi5x1874w65RgLlw0V.jpg

Pobierz
  • 93
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 133
@BillyGugu: Tego, że zapier*ala taki będąc potencjalnym mordercą z pełną świadomością po drogach - gdzie jego doświadczenie w prowadzeniu auta jest na poziomie mistrz prostej :)
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 39
@Wuwun71: w dupie z ich zyciem, jak starzy/oni zarobili to mają lepiej i nie ma co boldupic jak rasowy polak.

Z drugiej strony 140km/h to maksimum na polskiej autostradzie więc mam nadzieję że parę punktów karnych im wpadnie. I co z tego że to prosty odcinek - dura lex sede lex. Jak chcą legalnie z---------ć to Niemcy nie są daleko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 81
@Wuwun71: kolejny odcinek d-----------a się do ludzi, że mają życie
Chłop docisnął merola za twoje roczne zarobki x4 i nie stworzył żadnego zagrożenia
Potraficie tylko zazdrościć normalnym ludziom przegrywy
  • Odpowiedz
@JackSpaniels dokładnie, ja jeżdżąc mondeo mk4 2.0 ponad 200 koni to poniżej 180/200 nie schodzę jak nie muszę.

Ofc. nikomu nie podjeżdżam pod dupę, zachowuje duży dystans i jestem bardzo czujny

I przez kogo miałem najniebezpieczniejsze sytuacje? Przez kierowców jadących 110kmh, nie patrzących w lusterka czy mogą się w----ć na lewy
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@jurdziol_: to sie nie przedawniło jeszcze, rejestrację, nazwiska osób i nagranie jest także mają wszystko na tacy podane więc liczę na reakcje - nawet jeśli to moja naiwnosc
  • Odpowiedz
@slozubn: prawa jazdy to ty raczej nie masz co? Jazda 200+ takim autem stwarza dużo mniej zagrożenia niz jakies dziadki jadace 100km na autostradzie, ale ból dupska widzę robi swoje
  • Odpowiedz