Wpis z mikrobloga

https://streamable.com/gba3iy Ciekaw jestem co na to zapracowani rodzice #plodnajulka i #chad jak się zawiną na barierce „to zdolny, dobry chłopak był”. Najgorsze było by zabicie kogoś pobocznego w sytuacji. Jej ojciec jest właścicielem prywatnej szkoły fizjoterapii- może tak szukają klientów ?a póki co jazda z Wrocławia do Warszawy na kąpiel bananowej juleczki
#wroclaw #warszawa #plodnajulka #amg #mercedes #stopcham
Wuwun71 - https://streamable.com/gba3iy Ciekaw jestem co na to zapracowani rodzice #p...

źródło: comment_1600750739KSP0xi5x1874w65RgLlw0V.jpg

Pobierz
  • 93
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Sevoy:
Tak zwłaszcza że nasze autostrady są przystosowane do bardzo szybkiej i bezpiecznej jazdy, wystarczy że jakiś dziadek stwierdzi że będzie wyprzedzał bo auto jest daleko, a dzban jadący 220 się zamysli i mamy wypadek.

@rivers666:
O widzę szybki i bezpieczny.
  • Odpowiedz
  • 15
@rivers666 niebezpieczne sytuacja miałeś przez samego siebie. Widzisz, oni mieli prawo jechać z taką prędkością i wyprzedzić, a Ty nie miałeś prawa tak z---------ć, szczególnie że kierowcy przed tobą nie mają magicznej zdolności oceny jak szybko z--------a jakiś typ.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Rorschak: hehe mam merola więc mogę z---------ć i łamać dozwolone limity prędkości bo mam dobre auto więc jeżdżę szybko i bezpiecznie co nie? No i przecież nie ma nic złego w mruganiu na kogoś kto jedzie z prawidłową prędkością do wyprzedzania siedząc mu na dupie może?

Oddaj lepiej swoje prawo jazdy bo przez takich jak Ty mamy tyle trupów ile mamy na drogach.
  • Odpowiedz
@BillyGugu: Tego, że zapier*ala taki będąc potencjalnym mordercą z pełną świadomością po drogach - gdzie jego doświadczenie w prowadzeniu auta jest na poziomie mistrz prostej :)

@Wuwun71: ale tu przemawia zazdrość XDD

Skąd wiesz jakie typ ma doświadczenie w prowadzeniu auta? Może jeździ lepiej niż ty? Może lepiej jeździ niż wszyscy tu wyżej? I co z tego, że ich stać - mają życie i w dupie takich ludzi
  • Odpowiedz
@Wuwun71: smieszy mnie bardziej wrzucanie na insta takich filmow bo 180+ to normalna predkosc przelotowa na autostradzie w dobrej furce nie ma tutaj sie czym podniecac.
  • Odpowiedz
@rivers666 tacy jak ty są właśnie najgorsi. Nie ma jak zjechać na lewy żeby wyprzedzić tira bo zaraz taki wariat lecący 200 podjedzie pod zderzak i zacznie migać dlugimi bo mu się spieszy oglądać netflixa w domu
  • Odpowiedz
@Wuwun71: ja p------ę, jak niektórzy mają zajebiste życia, 20 lat i już się worzą mercedesem na którego mnie nigdy nie będzie stać. W najlepszym okresie życia, będąc młodym mają już ustawione życie i luksusy których takich śmieć jak ja nigdy nie zazna.

Nic dziwnego że różowe mają na mnie w------e skoro gdzieś tam czekają bogate oskarki którzy mogą zapewnić im życie jakiego ja nigdy nie będę mógł.
  • Odpowiedz
https://streamable.com/gba3iy Ciekaw jestem co na to zapracowani rodzice #plodnajulka i #chad jak się zawiną na barierce „to zdolny, dobry chłopak był”. Najgorsze było by zabicie kogoś pobocznego w sytuacji. Jej ojciec jest właścicielem prywatnej szkoły fizjoterapii- może tak szukają klientów ?a póki co jazda z Wrocławia do Warszawy na kąpiel bananowej juleczki

@Wuwun71: nic nie zrozumialem, o co ci chodzi typie?
  • Odpowiedz