Aktywne Wpisy

Lujdziarski +73
Jest dla was różnica między alkoholikiem wysokofunkcjonującym a tym "zwykły", bo dla mnie pijak to pijak i ostatnio miałem spinie o to z znajomym, który nadużywa alko xD

jmuhha +17
Wytłumaczy mi ktoś czemu teraz buduje się domy z pionowymi zamiast poziomymi oknami, które dają więcej światła? ( ಠ_ಠ)
źródło: 1000029298
Pobierz

#wroclaw #warszawa #plodnajulka #amg #mercedes #stopcham
źródło: comment_1600750739KSP0xi5x1874w65RgLlw0V.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Tak, dlatego w poście wrzucasz zdjęcie laski w jacuzzi i piszesz o jakichś Julkach.
Z-----------e 200km na polskiej autostradzie i chwalenie się tym w social media to faktycznie rak, ale twoje p-------------e się do tego że ktoś ma hajs i robi ze swoim życiem co
K---a ledwo ponad 200 jeszcze na autostradzie, a ten zesrany xD
Jak bylem maly to wujek starym oplem po wyklej drodze niewiele wolniej z---------l i nikt nic nie mowil.
źródło: comment_16007652379uTF9Y1826aXVfvrFIQyah.jpg
Pobierz( ͡° ʖ̯ ͡°) RIP 6.2l v8
@rivers666: biorac pod uwage fakt, ze na autostrade moga wjechac cienkocienko i tym podobne "autka", plus co chwila znaki 80, 100, 120, no i wyjezdzajac zza tira 80 on poprostu nie zdarzy sie rozpedzic na lewym w sekunde - to masz problem do ludzi jezdzacych ZGODNIE Z PRZEPISAMI, ze TO
@ProjektGdansk: Ma najwyższy, ale pomijasz kwestię autostrad bez limitów, chociażby w sąsiednich Niemczech
Statystyka z wszystkich dróg nie oddaje sytuacji na autostradach.
I masz rację w niemczech jest mniej wypadków bo i kultura jazdy jest inna, u nas kultura jazdy nie występuje. Strach krajówkami jeździć bo co kwadrans ktoś z tobą idzie na czołówkę.