Wpis z mikrobloga

https://streamable.com/gba3iy Ciekaw jestem co na to zapracowani rodzice #plodnajulka i #chad jak się zawiną na barierce „to zdolny, dobry chłopak był”. Najgorsze było by zabicie kogoś pobocznego w sytuacji. Jej ojciec jest właścicielem prywatnej szkoły fizjoterapii- może tak szukają klientów ?a póki co jazda z Wrocławia do Warszawy na kąpiel bananowej juleczki
#wroclaw #warszawa #plodnajulka #amg #mercedes #stopcham
Pobierz Wuwun71 - https://streamable.com/gba3iy Ciekaw jestem co na to zapracowani rodzice #p...
źródło: comment_1600750739KSP0xi5x1874w65RgLlw0V.jpg
  • 93
@Wuwun71

Tego, że zapier*ala taki będąc potencjalnym mordercą z pełną świadomością po drogach - gdzie jego doświadczenie w prowadzeniu auta jest na poziomie mistrz prostej :)

Tak, dlatego w poście wrzucasz zdjęcie laski w jacuzzi i piszesz o jakichś Julkach.

#!$%@? 200km na polskiej autostradzie i chwalenie się tym w social media to faktycznie rak, ale twoje #!$%@? się do tego że ktoś ma hajs i robi ze swoim życiem co mu
@bastianbastiante: dokładnie xD lekko dodać gazu na pustej prostej i nagrać 180-210km/h xD też mi wyczyn i chwalenie się w necie. Pomijam już głupotę, że zaraz w necie znajdzie się dziesiątki osób chcących to zgłaszać i jeszcze punkty idzie pewnie jakoś dostać. Normalnie by się to nie zdarzyło xd
@Wuwun71 wyczuwam ostry ból dupska, że ktoś ma kasę, a ty nie. Nikt Ci nie broni założyć prywatnej szkoły masażu i zarabiać równie dobre pieniądze by móc sobie jeździć taką furą ¯_(ツ)_/¯
I przez kogo miałem najniebezpieczniejsze sytuacje? Przez kierowców jadących 110kmh, nie patrzących w lusterka czy mogą się #!$%@?ć na lewy

@rivers666: biorac pod uwage fakt, ze na autostrade moga wjechac cienkocienko i tym podobne "autka", plus co chwila znaki 80, 100, 120, no i wyjezdzajac zza tira 80 on poprostu nie zdarzy sie rozpedzic na lewym w sekunde - to masz problem do ludzi jezdzacych ZGODNIE Z PRZEPISAMI, ze TO ONI
Bardzo dziwne, że Polska ma najwyższych limit na w europie i zupełnie przypadkiem przoduje w Europie w ilości ofiar śmiertelnych w wyniku wypadków drogowych

@ProjektGdansk: Ma najwyższy, ale pomijasz kwestię autostrad bez limitów, chociażby w sąsiednich Niemczech
Statystyka z wszystkich dróg nie oddaje sytuacji na autostradach.
@void1984: nie pomijam, napisałem ze polityka niemec zmienia się w tym kierunku, bo coraz częsciej są pomysły żeby wprowadzić jednolite 130. Nie dziś, nie jutro, ale pewnie kiedyś zmienią.

I masz rację w niemczech jest mniej wypadków bo i kultura jazdy jest inna, u nas kultura jazdy nie występuje. Strach krajówkami jeździć bo co kwadrans ktoś z tobą idzie na czołówkę.