Aktywne Wpisy

Witam. Czy taka bieżnia będzie dobra czy za wolna dla 7-latka który ma za mało ruchu? Syn ma kiepskie wyniki w biegach na czas, jestem ciekaw czy trening na tym by mu pomógł.
https://allegro.pl/oferta/bieznia-elektryczna-domowa-treningowa-pod-lozko-walkingpad-aero-trex-sport-15365406559
#sport #dzieci #rodzicielstwo #fitness
https://allegro.pl/oferta/bieznia-elektryczna-domowa-treningowa-pod-lozko-walkingpad-aero-trex-sport-15365406559
#sport #dzieci #rodzicielstwo #fitness

Knaga_powrot +1
Dzień 3
Ta noc to jest jakaś masakra, głowa okropnie boli, gorzej niż na kacu, budzę się co pół godziny aby wypić wody, mocz bardzo żółty i śmierdzący jak nigdy, zdrętwiała mi w nocy lewa część ciała.
Ciekawe doświadczenie co się robi z moim ciałem ale dobijam do około 82 godzin i przerywam post.
#glodowka #medycyna #zycietruckera
Ta noc to jest jakaś masakra, głowa okropnie boli, gorzej niż na kacu, budzę się co pół godziny aby wypić wody, mocz bardzo żółty i śmierdzący jak nigdy, zdrętwiała mi w nocy lewa część ciała.
Ciekawe doświadczenie co się robi z moim ciałem ale dobijam do około 82 godzin i przerywam post.
#glodowka #medycyna #zycietruckera

#rower #rzeszow #dzban #szosa
źródło: comment_1591887725OIs7av8W1SRosAPUy6Fd9L.jpg
PobierzDroga rowerowa nie służy do jazdy sportowej. Większość użytkowników DDR jedzie do pracy albo do sklepu, albo na przejażdżkę za miasto, a teraz jeszcze legalnie dojdą hulajnogi. Naprawdę nie jest fajnie, jak się pomiędzy nimi ładuje kolarz >30KM/H i nie zwolni bo mu czas puka w aplikacji
@chosenon3: a to nie jest tak, że mają jechać tą ścieżką jeśli jest po stronie drogi którą jadą?
"Ło kurła tu ludzie chodzą muszę zwolnić z 10/15kmh na swoim świetnym rowerze by powymijać. A to wjadę na droge, niech kierowcy hamują z 90 do 20, bo jestem tępym pedalem ( ͡° ͜ʖ ͡°)"
Nawet na pasach nie potrafią przeprowadzić roweru tam gdzie powinni. Niektórym nawet szkoda ręki podnieść by zasygnalizować skręt.
Rozjezdzanie takich pedałów powinno być nagradzane.
Komentarz usunięty przez autora
@callisto: ACHHH CI KOLARZE BEZ LICENCJI
A z wykopków jak zwykle upust s----------a wyszedł xD Nawet koło kolarza nie stałem, ale trochę jeżdżę rowerem po mieście, poza i po lasach. Weź jeden z drugim posadź czasem dupę to zrozumiesz bolączkę tych p---------h ścieżek rowerowych. A ciągi
Prawda jest taka, jedynie znak zakazu wjazdu rowerów definitywnie zakazuje jazdy tychże po ulicy. 99% kierowców nie ma najmniejszego problemu by wyprzedzić kolarza/grupke i nic ich z tego powodu nie swędzi ani piecze. Ja mijam pieszych na ddr i tez nie dre japy, zwalniam, mijam, jade dalej. Zycie jest za krotkie na denerwowanie sie na randomowe osoby. Od wiosny mamy czas
Dlatego wybieram jezdnię
L
Idąc dalej do sedna problemu: w Polsce tak buduje się chodniki i drogi rowerowe, że są one wyniesione
Widze ze piszesz o jednym, ja o drugim. Podaj mi najczestsze przyczyny zatorów drogowych z ounktu widzenia kierowcy zawodowego i jak wysoko znajduja sie na tej liscie „rowerzysci nie korzystajacy ze sciezek rowerowych”. Przykladasz wielka wage do malego problemu w skali transportu drogowego, i do tego ciagle zmierzam. Tak, kolarze powinni korzystac z drog dla rowerow. Nie, drogi te nie sa bezpieczniejsze niz
Dobrze że znasz wszystkich warszawiaków. Znowu pan madrala się wlaczyl, albo się w ogóle nie wyłączył. Więc teraz jest prawo do łamania I nie do łamania. Zabawne, bo kanibal może jeść z głodu, gdyż jego rodzina głoduje, co jest dużo większy problemem niż pedalarz z gałązka na ścieżkę rowerowej :) żyj w swoim świecie. W londynie też była konkretna wojna jak smieciarka cofajac potracila rowerzystke która postanowiła sobie p-----------c na