Aktywne Wpisy

MonazoPL +141
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: monazo-promocje-bankowe
Pobierz
josedra52 +25

#rower #rzeszow #dzban #szosa
źródło: comment_1591887725OIs7av8W1SRosAPUy6Fd9L.jpg
PobierzHopki, fałdy czy jak to zwiecie naprawdę nie są nie do pokonania. Są znacznie bardziej gładko zrobione aniżeli ma to miejsce na większości tego typu ścieżek. Jak ktoś ma możliwość niech się tam przejedzie i sprawdzi. Może to ja jestem jakimś cyborgiem, nie wiem. Dla mnie jest poprawna.
Zgadzamy się co do
Napisz do swojego posła żeby złożył taką interpelację.
A' propos rowerów i normalnych ludzi i ekspertów. Kiedyś jeszcze w gimbazie był taki Michał co zawsze był przygotowany na lekcje, zawsze miał zadania domowe, dobrze się uczył itp. Pewnego dnia pojechałem na rower i koło Biedronki jak chciałem przejechać na drugą stronę ulicy(jechałem po ścieżce rowerowej przy chodniku) patrzę na prawo- nic nie jedzie, na lewo też no to jadę, a że światło miałem zielone to
Komentarz usunięty przez autora
Rzeczywistość niestety taka nie jest. W większych miastach jest tragedia, a oprócz osób dojeżdżających do pracy ŻADEN pedalarz szosowiec nie jeździ po mieście dla zabawy, chce jedynie się z tego miasta wydostać i najlepiej jechać tam gdzie jest niski ruch samochodowy. Oczywiście nie będę uogólniał, bo
Zależy co masz na myśli pisząc profesjonalnie. W TDP nie jeździłem. A ty?