Aktywne Wpisy

splinter96 +98
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

HoroLive +18
Wynajmuje mieszkanie ok 3 lata, nagromadziłem tam pełno rzeczy, mam pełno książek, ubrań. Mieszkanie było puste, pokupowałem tam meble, łożko, pralke, lodówke, rolety, karnisze, jakiś dywan. Wszystko praktycznie urządzałem. (wszystko jest moje mam paragony). Właściciel mieszkania ogłosił, że mieszkanie idzie na sprzedaż.
Da się jakoś to zablokować? Co teraz z tymi rzeczami co kupiłem zrobić. Chodzę od rana zdenerwowany nie wiem co robić.
#nieruchomosci #kiciochpyta
Da się jakoś to zablokować? Co teraz z tymi rzeczami co kupiłem zrobić. Chodzę od rana zdenerwowany nie wiem co robić.
#nieruchomosci #kiciochpyta

#rower #rzeszow #dzban #szosa
źródło: comment_1591887725OIs7av8W1SRosAPUy6Fd9L.jpg
PobierzJeśli tak bardzo męczące jest napędzanie roweru siłą swoich mięśni to może po prostu taka osoba nie powinna jeździć rowerem bo się po prostu do tego nie nadaje albo nie wie na czym właśnie polega jazda rowerem.
Pogarda dla osób które mają ścieżkę rowerową do własnej dyspozycji a mimo to wola ryzykować zdrowie i życie jeżdżąc ulicą
@Im_from_alaska: To jest ścieżka na przedmieściach mało zaludnionego miasta - jechałem nią kilka razy w ciągu dnia - minąłem może 3 pieszych xD
Komentarz usunięty przez autora
@Im_from_alaska: Jak chcesz jechać szybciej na rowerze, to zapraszam na tor wyścigowy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tak każdy pedalarz jeżdżący na szosie na wszystko narzeka - fale na ddr, auta na jezdni... To może czas na wybudowanie tor wyścigowego, a nie utrudnianie innym
źródło: comment_1591916054VmtSc2Q01dlXUiItTlYE78.jpg
Pobierz