Aktywne Wpisy
hacerking +165
Dobra, czas na wyznania, bo co chwilę jestem atakowany, że żebrakiem. Nie wstydzę się tego, lecz ja dzięki wsparciom choć przez jedną j----ą chwilę czuję się normalny i mogę sobie pozwolić na takie rzeczy jak MC, hottodga itp.
Pewnie zawsze już będę nosił swój krzyż, lecz to ja k---a przeżyłem śmierć siostry, to ja musiałem chodzić w g---o ubraniach, przeżyć j----ą biedę, to mi rodzina odmawiała psychiatry, bo będzie to w papierach.
Śmierć
Pewnie zawsze już będę nosił swój krzyż, lecz to ja k---a przeżyłem śmierć siostry, to ja musiałem chodzić w g---o ubraniach, przeżyć j----ą biedę, to mi rodzina odmawiała psychiatry, bo będzie to w papierach.
Śmierć
Zielonka021124 +18
Programista15k (18k B2B) here, 25 lat i dobijam 5 lat w branży. Poważnie rozważam pisanie matur jeszcze raz i pójście na lekarski lub lek-dent. Sytuacja w branży IT oraz ostatni wylew artykułów/postów o lekarzach (nie będę oceniał) to trochę potęguje i w sumie nie wiem co myśleć.
Uprzedzając - wiem, że jestem zielonką jak i widziałem podobne tematy na wykopie (a na tagu #programista15k to już wyłącznie narzekanie - żeby
Uprzedzając - wiem, że jestem zielonką jak i widziałem podobne tematy na wykopie (a na tagu #programista15k to już wyłącznie narzekanie - żeby
Jeszcze jedna sprawa. Jeśli ktoś ma konto na Redditcie i chciałby pomóc puścić w świat pierwszy owoc naszego projektu (Steven Seagal jako Wiedźmin), to podaję link poniżej:
https://www.reddit.com/r/videos/comments/epidpt/the_witcher_but_with_steven_seagal_as_geralt_deep/
Pozostaje jeszcze pytanie, czy wolicie żeby kolejne projekty pojawiały się jako pojedyncze krótkie sceny poniżej 1 minuty (robione częściej i pojawiały się szybciej), czy dłuższy filmik złożony z kilku scen jak filmik z Seagalem (ale robione były dłużej więc trzeba by było na nie czekać dłużej)? Podaję dwie opcje w komentarzach poniżej.
Odnośnie projektu Wiedźmina Żebrowskiego z Marianem Paździochem to czy jest gdzieś dostępny serial Świat Według Kiepskich w rozdzielczości ale też i jakości HD? Potrzebowałbym kilka scen z Panem Marianem, gdzie jest najazd bezpośrednio na jego twarz kiedy mówi, z profilu i en face. Jeśli ktoś ma namiary na coś takiego, to byłbym bardzo wdzięczny.
#wiedzmin #witcher #seriale #deepfake #animacja