Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 100
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@hacerking: Czytam często Twoje żarty i czasem się nawet zaśmieje więc jest git. A co do pytania czasem o pomoc Huopie nie tłumacz się , dziś widziałem gościa na tagu dla alkoholików pytającego o pieniądze na wódkę.
  • Odpowiedz
@hacerking: Nawet Twojego fb już polubiłem zanim przeczytałem Twój komentarz ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie bardzo wiem jak mógłbym Ci jeszcze pomóc czy podpowiedzieć coś chociaż, ale kurcze fajnie że walczysz i nie poddajesz się mimo przeciwności losu. Szanuję takich ludzi jak Ty w opór
  • Odpowiedz
@hacerking: moim zdaniem to nie usprawiedliwa twojego żebractwa, dajesz linki masz zrzutkę spoko nie moja sprawa masz prawo czemu nie. Ale żebranie bez przerwy o donejty mocno kontrastuje z dość przyjemnymi żartami.
Ale dlaczego skoro masz cięzko nie zrobiłes nic żeby pracować w czymś z domu? Ja wiem że skręcanie długopisów to scam ale mógłbyś montować filmiki komuś albo i sobie nawet, mógłbyś być copywriterem, mógłbys tworzyć animacje, 3d albo
  • Odpowiedz
  • 5
@Uuroboros @Uuroboros W tym roku zamierzam się wynieść z nory i przenieść się do Wroclaw/Poznań, aby wynająć pokój, a potem zacznę zacznę składać CV, z nadzieją, że ktoś mnie zatrudni, a zbiórka już nie będzie potrzebna
  • Odpowiedz
  • 3
@Uuroboros PS W momencie, gdy brat powiedział, abym się do niego nie odzywał oraz miał waty o to, że przypadkiem spoglądałem w jego laptopa, aby zobaczyć w co gra, dostałem sygnał, aby się stąd wynieść, zwłaszcza, że Rodzicielka szuka nowego mieszkania, a ja będę 5 kołem od wozu.
  • Odpowiedz
  • 16
@hacerking

#zartyjanusza

Nie rozumiem ludzi, którzy to hejtują. Przecież takie regularne wrzucanie to jest praca. Wielu twórców (jacyś youtuberzy, streamerzy gierek, laski na OF, malarze, twórcy modów do gier) przecież robi content (zebrane czegoś, to też twórczość, przecież większość filmów popularnonaukowych, to jest po prostu streszczony rozdział z jakiejś książki) i mają np. Patronite / Buy me a coffee itp. I ludzie wpłacają. Lub nie wpłacają.
  • Odpowiedz
@hacerking czytam regularnie, propsuje. Nie które sa suche jak studnia w Jemenie inne bawia mnie do lez. Zrzutki nigdy nie wsparlem nie dlatego zes zebrak ale dlatego że mieszkam za granica i nie mam fizycznej możliwości. Niemniej doceniam I trzymam kciuki
  • Odpowiedz