Aktywne Wpisy
okusuri +313
miałem dziś nieprzyjemne spotkanie z p0licją, mianowicie zaparkowałem koło dworca i nie byłem pewien czy parking jest płatny czy nie bo znak miał tylko P bez dopisku "płatny", zobaczyłem patrol i naiwnie podszedłem do nich licząc że mi pomogą
a te mendy mnie wylegitymowały i przez 10 minut sprawdzali czy nie jestem poszukiwany xD
pomagamy i chronimy XDD
wołam @audyt-obywatelski jak się te skargi do prokuratury pisze bo wziąłem dane pana
a te mendy mnie wylegitymowały i przez 10 minut sprawdzali czy nie jestem poszukiwany xD
pomagamy i chronimy XDD
wołam @audyt-obywatelski jak się te skargi do prokuratury pisze bo wziąłem dane pana
smuteczek2000s +46
Siemanko,
poniedziałek chyba poNIEdziałkuje mocno.
Nie wiem jeszcze jak mam na imię, a od rana za duża lista zadań na dziś.
Miłego dnia życzę i oby Wasz poniedziałek był lepszy.
poniedziałek chyba poNIEdziałkuje mocno.
Nie wiem jeszcze jak mam na imię, a od rana za duża lista zadań na dziś.
Miłego dnia życzę i oby Wasz poniedziałek był lepszy.
Ale dlaczego skoro masz cięzko nie zrobiłes nic żeby pracować w czymś z domu? Ja wiem że skręcanie długopisów to scam ale mógłbyś montować filmiki komuś albo i sobie nawet, mógłbyś być copywriterem, mógłbys tworzyć animacje, 3d albo
Nie rozumiem ludzi, którzy to hejtują. Przecież takie regularne wrzucanie to jest praca. Wielu twórców (jacyś youtuberzy, streamerzy gierek, laski na OF, malarze, twórcy modów do gier) przecież robi content (zebrane czegoś, to też twórczość, przecież większość filmów popularnonaukowych, to jest po prostu streszczony rozdział z jakiejś książki) i mają np. Patronite / Buy me a coffee itp. I ludzie wpłacają. Lub nie wpłacają.