@Estetykatopodstawa: Generalnie nie jest źle, ale niedoszacowali nam kilku procent białka łobuzy. Cukry są ok i pokrywa się to z naszymi badaniami, ale białeczka to tam jest jedna 84-85% a nie ~81 co widać tutaj - https://pasteboard.co/ILPYZ9P.png
Przy okazji, to co napisal Seba na fp tego projektu, polskie firmy naprawdę są ok. Zdarzają się czarne owce, ale to rzadkość.
@Estetykatopodstawa: Zaskoczony nie jestem. Kolejny raz okazuje się, że polskie firmy trzymają fason (po za wyjątkami, które były do przewidzenia). PS Drobna ciekawostka odnośnie wyników zawartości białka, bo wydaje się, że w laboratorium chyba ktoś się nie przyłożył w 100% ;) Premium WPC już od dość dawna ma 83-85% białka w suchej masie w większości smaków. To zasługa zredukowanej ilości cukrów, co widać wyraźnie w badaniu. Różnica w ilości cukru
@Estetykatopodstawa: teraz musze jak najszybciej zeżreć 3kg ostrovitu i kupić KFD ewentualnie białko WK co ma cukry na minusie i w 100g ma 120g białka ( ͡°͜ʖ͡°) ale musiałbym wtedy stać dobrze z kasą( ͡°͜ʖ͡°)
@KFD_pl: Hej jest szansa na jakiś aminogram waszego białka bo doszły mnie słuchy, że macie tak wysoka zawartość białka bo dosypujecie kolagenu do całości. Chciał bym poznać prawdę. Pozdrawiam serdecznie.
A co myślicie o tym bialku WHEY GOLD STANDARD 100%? Kupuje je w sumie zawsze i się zastanawiam czy jest warte swojej ceny a niestety w badaniu go nie ma :(
Są już, no cóż było do przewidzenia( w szczegolnosci jedna firma xD).
Wołam @KFD_pl
#mikrokoksy #silownia #dieta #afera
źródło: comment_qzQafiBTYASJierWvEo9ReICFK4zQNdf.jpg
Pobierzanno domini 2019, ludzie kupujący cokolwiek innego niż KFD co wy odwalacie
Przy okazji, to co napisal Seba na fp tego projektu, polskie firmy naprawdę są ok. Zdarzają się czarne owce, ale to rzadkość.
Zaskoczony nie jestem. Kolejny raz okazuje się, że polskie firmy trzymają fason (po za wyjątkami, które były do przewidzenia).
PS Drobna ciekawostka odnośnie wyników zawartości białka, bo wydaje się, że w laboratorium chyba ktoś się nie przyłożył w 100% ;) Premium WPC już od dość dawna ma 83-85% białka w suchej masie w większości smaków. To zasługa zredukowanej ilości cukrów, co widać wyraźnie w badaniu. Różnica w ilości cukru
@Estetykatopodstawa
@Skogyr
Kupuję olimp bo nie znam rynku a ufam ich marce. Jak widac warto się zainteresować kfd ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ale tak poważnie bicie konia o 30zl różnicy miesięcznie? Każdy z was kupuje w każdej dziedzinie wszystko co najtańsze bo skład się zgadza?
Kupuje je w sumie zawsze i się zastanawiam czy jest warte swojej ceny a niestety w badaniu go nie ma :(