Wpis z mikrobloga

@Estetykatopodstawa: Generalnie nie jest źle, ale niedoszacowali nam kilku procent białka łobuzy. Cukry są ok i pokrywa się to z naszymi badaniami, ale białeczka to tam jest jedna 84-85% a nie ~81 co widać tutaj - https://pasteboard.co/ILPYZ9P.png

Przy okazji, to co napisal Seba na fp tego projektu, polskie firmy naprawdę są ok. Zdarzają się czarne owce, ale to rzadkość.
  • Odpowiedz
@Estetykatopodstawa:
Zaskoczony nie jestem. Kolejny raz okazuje się, że polskie firmy trzymają fason (po za wyjątkami, które były do przewidzenia).
PS Drobna ciekawostka odnośnie wyników zawartości białka, bo wydaje się, że w laboratorium chyba ktoś się nie przyłożył w 100% ;) Premium WPC już od dość dawna ma 83-85% białka w suchej masie w większości smaków. To zasługa zredukowanej ilości cukrów, co widać wyraźnie w badaniu. Różnica w ilości cukru
  • Odpowiedz
  • 0
A co myślicie o tym bialku WHEY GOLD STANDARD 100%?
Kupuje je w sumie zawsze i się zastanawiam czy jest warte swojej ceny a niestety w badaniu go nie ma :(
  • Odpowiedz