Wpis z mikrobloga

ostrzegam przed https://electrocenter.net/ dzisiaj szukałem pomysłu na prezent w internecie i wpadłem na ich stronę, wszystko w zaskakująco niskich cenach (co już wzbudziło moje podejrzenie), zdecydowałem się zamówić produkt za pobraniem i tutaj własnie już upewniłem się co do ich niecnych zamiarów, otóż wysyłka z przedpłatą jest darmowa natomiast koszt dostawy w przypadku płatności przy odbiorze wynosi 150 zł !!!
  • 1335
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

"Wszystkie opinie są sprawdzane pod kątem ich zgodności z regulaminem. Jeżeli Twój komentarz nie ukaże się w przeciągu trzech dni oznacza to, że nie został zaakceptowany przez moderatora." - email otrzymany od opineo. Dlaczego dzialali na rzecz oszusta, pozwalajac zeby okradl ludzi?
Gdybym przeczytala Pana opinie (wystawiona zgodnie z regulaminem po 3 dniach a nie po 8) to bym nie straciala. Ile tych negatywow musial zareklamowac zlodziej od momentu powstania firmy (chyba
  • Odpowiedz
Punkt 12 regulaminu na opineo - "Zabronione jest wystawiania opinii mających na celu manipulowanie oceną firm" To mozna bylo pozytywy wystawiac, chociaz sami sobie je pisali, a nagatywy ukrywac?
  • Odpowiedz
@mariolka1202: Te pozytywy pewnie były wystawiane z zagranicznych adresów IP (bo oszust się maskował) - takie coś powinno być blokowane. Tak samo jak z zagranicznego IP nie obejrzy się seriali z vod.tvp.pl.
  • Odpowiedz
tpay.com też się chwali "bezpieczeństwem". Jeśli już po powinna być opcja ubezpieczenia transakcji - tak jak w mTransferze m Banku, albo odroczona wypłata na konto pośrednika/sprzedawcy - tak jak w przypadku kart płatniczych.
  • Odpowiedz
Dokladnie! Najbardziej mi zal tych co kupili po 21 i 22 czerwca, wtedy kiedy wiedzielismy ze to przekret a opinieo.pl nie odblokowalo jeszcze negatywow! Ile ta lista bylaby krotsza!! ;(
  • Odpowiedz
@mimi_25: 21 czerwca nie dało się już płacić tpay.com, a płacenie zwykłym przelewem jest bardzo ryzykowne. Jak się okazuje płacenie szybkimi płatnościami też - wyjątek stanowi tylko płatność kartą.
  • Odpowiedz
This is an automatically generated Delivery Status Notification
THIS IS A WARNING MESSAGE ONLY.
YOU DO NOT NEED TO RESEND YOUR MESSAGE.
Delivery to the following recipient has been delayed:
info@electrocenter.net
Message will be retried for 0 more day(s)
  • Odpowiedz