Wpis z mikrobloga

ostrzegam przed https://electrocenter.net/ dzisiaj szukałem pomysłu na prezent w internecie i wpadłem na ich stronę, wszystko w zaskakująco niskich cenach (co już wzbudziło moje podejrzenie), zdecydowałem się zamówić produkt za pobraniem i tutaj własnie już upewniłem się co do ich niecnych zamiarów, otóż wysyłka z przedpłatą jest darmowa natomiast koszt dostawy w przypadku płatności przy odbiorze wynosi 150 zł !!!
  • 1335
  • Odpowiedz
http://www.opineo.pl/produkty/electrocenter-net
Na nazwisko Siecierzewski jest zarejestrowana domena electrocenter.net. Najzabawniejsze jest to, że takie nazwisko nie istnieje.
www.opineo.pl Skompromitowało się na całej linii. To jest temat na wykop, że Opineo nie przyjmuje negatywnych opinii. Dopiero kiedy jest na 100% jasne, że to przekręt to się pojawiły komentarze z 2-tygodniowym opóźnieniem.
  • Odpowiedz
nie bez znaczenia jest fakt że weszła nowa ustawa antyterrorystyczna,.nasze służby mają większe uprawnienia i na info od np.operatorów nie bedzie trzeba czekać 1,5-2 msc -jakaś nadzieja dla nas ...
  • Odpowiedz
Chcecie się pośmiać? Ze Skąpca:
Każdy sklep oznaczony Znakiem Jakości Q jest weryfikowany pod kątem poniższych kryteriów:

Kompletne dane podmiotu prowadzącego sklep
Podany koszt dostawy produktu
Podany termin dostawy produktu
  • Odpowiedz
System Wiarygodne Opinie
To system zbierania opinii potransakcyjnych od Klientów, którzy faktycznie dokonali zakupów w Twoim sklepie. Wszystkie opinie prezentowane są w największym niezależnym serwisie opiniotwórczym w kraju Opineo.pl oraz na stronach partnerskich Opineo.pl (m.in. Skapiec.pl, Nokaut.pl, Swistak.pl). Konsumenci dzięki temu otrzymują sprawdzoną i godną zaufania platformę do czerpania wiedzy na temat danego sklepu, firmy czy produktu.

hahaha....
  • Odpowiedz
Art. 299KK § 7. W razie skazania za przestępstwo określone w § 1 lub 2, sąd orzeka przepadek przedmiotów pochodzących bezpośrednio albo pośrednio z przestępstwa, a także korzyści z tego przestępstwa lub ich równowartość, chociażby nie stanowiły one własności sprawcy.
Ostatnie zdanie jest interesujące.
  • Odpowiedz
jak możecie to dopiszcie że jestem z wielkopolskiego poz. nr 13.,
wg mnie żeby jeszcze bardziej uwiarygodnić listę warto dodać jeszcze kolumnę w której wpiszemy kto zgłosił już sprawę na policje (TAK lub NIE) wtedy policja szybko zweryfikuje poprawność, a my będziemy pewni czy wszyscy faktycznie są poszkodowani. ja jade jutro rano zgłosić zawiadomienie. Odezwę się po wizycie na komisariacie.
  • Odpowiedz
Dostałam e-mail od policji z łodzi, niestety jestem z małopolski, ale odpisałam podając z jakiego jestem województwa, co kupiłam i za ile, aby tylko potwierdzić autentyczność listy.
  • Odpowiedz
Jestem kolejną oszukaną osobą.Co prawda na nie całe 300 zł ale nie przepuszczę dla zasady.Na listę już jestem wpisana a jutro zgłaszam sprawę na policji.Także poproszę o podesłanie wniosku z zawiadomieniem o popełnieniu przestępstwa na adres: piowod0214@wp.pl. Z góry dziękuje.
  • Odpowiedz
Proszę o weryfikację czy moje dodanie do listy poszkodowanych nastąpiło poprawnie. Proszę o podesłanie wniosku z zawiadomieniem o popełnieniu przestępstwa na adres skanna@tlen.pl
  • Odpowiedz