Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +639
Orlen Polski Tinder Narodowy im. św. Jana Pawła II
źródło: 84CA792C-ADA3-4C13-82CC-E9E431AC82EA
Pobierz
Amigoyamigo +283
Moja dentystka kupiła całą klatkę od dewelopera. Rozumiecie, całą klatka jest jej, na parterze zrobiła salon dentystyczny i miejsce parkingowe na swojego nowego merola, a 2 pozostałe piętra to apartamenty pod wynajem. Wchodzę na stronę stomatologa, a ona tam oferuje zabiegi z noclegiem xdddddd gdzie ja żyję Boże
#nieruchomosci
#nieruchomosci

Ale wierzę, że karma wraca. Mam nadzieję, że w tym przypadku wróci do niego z nawiązką.
Dzień dobry,
W związku z próbą oszustwa jak w potwierdzeniu zgłoszenia przestępstwa (plik w załączeniu), proszę o wystąpienie do Banku odbiorcy (CA) o wycofanie przelewu – potwierdzenie wykonania przelewu również w załączeniu.
Z
Szanowna Pani,
przelew zrealizowaliśmy zgodnie z Pani dyspozycją. Przekazaliśmy go już do banku odbiorcy. Dlatego nie możemy zwrócić pieniędzy. Tylko właściciel rachunku może to zrobić. Do banku odbiorcy wysłaliśmy prośbę o zwrot. Ten bank skontaktuje się ze swoim klientem i poprosi o decyzję w Pani sprawie. Jeśli ta osoba się zgodzi, pieniądze wrócą bezpośrednio na Pani rachunek. To wszystko, co możemy zrobić w tej sprawie.
Zycze nam wszystkim powodzenia ;)
Komentarz usunięty przez autora
A od ilu z Was pan sławomir odebrał awizo? Tak się zastanawiam czy on w ogóle istnieje bo niby ktos był na miejscu, rozpytywał i nikt tam nikogo takiego nie znał. A z drugiej strony mówicie że podpisał potwierdzenie odbioru listu. Dziwne.
polecone pewnie odbiera jakis mul, bo adres sie zgadza, a co z tego ze inne nazwisko...
• należy sprawdzić opinie o wybranym przez nas sklepie – wykorzystujemy do tego for a internetowe oraz serwisy specjalizujące się w zbieraniu tego typu informacji (np.: ceneo.pl lub opineo.pl)"
Usmiac sie mozna. Ja wlasnie to zrobilam. I co? Zasrane opineo.pl.
Po takim doswiadczeniu bede zamawia tylko za pobraniem, albo pytac czy moge odebrac osobiscie, chociazby bylo to na drugim koncu Polski.