Wpis z mikrobloga

ostrzegam przed https://electrocenter.net/ dzisiaj szukałem pomysłu na prezent w internecie i wpadłem na ich stronę, wszystko w zaskakująco niskich cenach (co już wzbudziło moje podejrzenie), zdecydowałem się zamówić produkt za pobraniem i tutaj własnie już upewniłem się co do ich niecnych zamiarów, otóż wysyłka z przedpłatą jest darmowa natomiast koszt dostawy w przypadku płatności przy odbiorze wynosi 150 zł !!!
  • 1335
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wysylacz: zanim to powiedział, to odpisał sobie ten numer i coś tam grzebał w komputerze. ja dobrze trafiłem, bo było akurat dwóch detektyw i nie mieli co robić, wiec jeden odbierał zeznania i pisał papiery a drugi wertował moje dokumenty, sprawdzał wydruki, które im przyniosłem i komentował
  • Odpowiedz
pokój detektywów, tak mieli napisane na drzwiach na Komendzie Policji, na ktorej bylem, a nie prywatne biuro detektywistyczne
  • Odpowiedz
@mimi_25: nie zauważyłem jakiejś dużo większej ilości spamu odkąd mój e-mail jest na liście, a jeśli już tak się zdarzy to będzie mi służył do obsługi tej sprawy a założę sobie kolejna skrzynkę.
  • Odpowiedz
Witam ponownie jek juz pisałem przekręcili mnie na 1509 zł ale szukajac tu i tam dalej sprzetu poniewaz i tak gdzies musze kupic napotkałem kolejna stronke Cudownego sklepu z niskimi cenami. Sklep rowniez znalazlem poprzez portale polecajace...Juz nie zrobie takich zakupow w ciemno ale chcialem sie z wami podzielic tą informacja bo moze to kolejny wałek a może się myle i tylko kupowac poniewaz ceny ciekawe.Pozdrawiam...( ͡° ͜ʖ ͡°
  • Odpowiedz
@Narcyz401: Na 100% przekręt. Sklep w Warszawie, a konto bankowe w Ostrołęce. Działalność od 20 kwietnia. Kuchenka elektryczna 20zł, wysyłka gratis. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Brak pobrania, brak płatności kartą.
  • Odpowiedz
Ja bym tak od razu nie oskarżał na 100% o przekręt. Konto bankowe jest z oddziału w Warszawie. Pod tym adresem jest szkoła wyższa i biura więc łatwo sprawdzić autentyczność sklepu.
  • Odpowiedz
@wysylacz:Chodzilo mi o zgloszenie tamtej strony do naszej sprawy. Moze policja znajdzie powiazanie.

nie moglby ktos kto wczesniej gadal z typkiem zadzwonic zobaczyc czy to ten sam glos? :)
  • Odpowiedz