@Cierniostwor: właśnie zdałem sobie sprawe że mam podobną, plus wersja na switch i z cdaction xDDD Dobra nie mam tej kolekcjonerskiej wersji, chociaż kupiłem 2 lata temu - zrobiłem zwrot, bo mnie w-------i tym wodzeniem za nos z premierą i żerowaniem na nostalgii. Dosłownie dodawali kolejne g---o do swojego sklepu, ale o grze to milczeli xD
@kromeczek: @kacpervfr @IksdeHeheh Znajomi nie mieli pomysłu na prezent urodzinowy to zrobili zrzutkę na kolekcjonerkę, szanuje bardzo bo prezent bardzo dopasowany :D Już ładnie poukładałem :)
@Cierniostwor: brakuje takiej z Dobrej Gry, co była w kioskach i pudełko kartonowe spłaszczone trzeba było sobie samemu złożyć. Do dziś żałuję, że kumplowi odsprzedalem
@Cierniostwor: ale sztos, mega zazdroszczę! O gothciu z gazety wyborczej mówił jeden z uczestników z quizu o Gothicu na YT :D czekamy do 19, siadamy głęboko w fotelach i startujemy!
Kolekcja gothic-owych pudełek zaktualizowana :)
źródło: IMG_8014
Pobierzźródło: flat,750x,075,f-pad,750x1000,f8f8f8 (1)
PobierzRadze kupić takie cuś i czasami przed odkurzaniem przejechac po grzbietach
źródło: 1000021901
PobierzMiejcie godności i nie kupujcie takiego chłamu xd
Dobra nie mam tej kolekcjonerskiej wersji, chociaż kupiłem 2 lata temu - zrobiłem zwrot, bo mnie w-------i tym wodzeniem za nos z premierą i żerowaniem na nostalgii. Dosłownie dodawali kolejne g---o do swojego sklepu, ale o grze to milczeli xD
Już ładnie poukładałem :)
źródło: IMG_8016
Pobierz@mrbat Za drogie, big box G2 widziałem najtaniej za 800, G1 sporo droższe.
https://www.olx.pl/d/oferta/gothic-1-polskie-wydanie-big-box-extra-gra-pl-pc-CID99-ID17j5TB.html
Za ile mu sprzedałeś? XD
źródło: 1000143210
Pobierz