Aktywne Wpisy
Czy za 3-5 tys. da się kupić jakieś auto w które nie będzie trzeba władować 20 tys. w naprawę, żeby przeszło przegląd? Na jakie modele zwracać uwagę (zarówno pod kątem pozytywnym ale i też negatywnym).
Moje wymagania:
- radio
- klimatyzacja
- oszczędny silnik
Moje wymagania:
- radio
- klimatyzacja
- oszczędny silnik
Kearnage +121
To samo lewactwo: "No skoro matka chce to może robić aborcje c--j z gówienkiem to jej ciało i ona decyduje"
Tu już mamy hipokryzję po raz pierwszy
To samo lewactwo:
@printf: Nie mogą, bo nie mają mózgu ani w ogóle układu nerwowego, ale nie oczekuję od Ciebie tak wyszukanej wiedzy.
@spatsi: Ja nie uznaję. Parafrazowałem jedynie kolegę.
Dlaczego przyjmujesz założenie zgody wobec każdej formy eutanazji. Osoby z demencją czy chorobą umysłową raczej się na nią nie łapią. Ja pytam dlaczego lewak-wegetarianin miałby być przeciwny eutanazji na którą człowiek sam się decyduje.
Czyj świat niby zawalasz? Każdy zdaje sobie sprawę, że podejście do zabijania konkretnych gatunków zwierząt wynika z takiej, bądź innej kultury. I cała krytyka jest
zjedzenie zwierzęcia jest więc zachcianką
co daje człowiekowi prawo do mordowania żywej istoty z powodu zachcianki?
@spatsi: To że nie maja mózgu nie jest żadnym dowodem...
może ale nie
A zabicie komara albo karalucha gdzie zakwalifikujesz?
@printf: Dla ciebie nic nie jest dowodem, bo zawsze możesz sobie przybrać idiotyczne założenie. Na przykład takie, że do czucia bólu w ogóle nie trzeba mieć układu nerwowego, czy mózgu.
To jest tak idiotyczne, że aż żal czytać.