Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 202
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Chodtok: Co to w ogóle za pytanie? Już większego absurdu i głupoty nie byłeś w stanie wymyślić, po tym jak wyszedł Twój brak logiki we wpisie?
Powiem tak - gdyby ktoś groził mojej rodzinie (np pistoletem) zabiłbym go szybko, nie dręczyłbym go i nie torturował. Gdy ktoś mi grozi, czy w ogóle jest niebezpieczny to elementem cywilizacji jest "uśpienie go" lub zamknięcie na zawsze, tak samo usypia się cierpiące zwierzęta
  • Odpowiedz
@23cmwzwisie: Rozsądek 3 latków - nie rozróżniamy sytuacji, pieprzymy głupoty, utrzymujemy ciągły brak logiki w wypowiedziach. Tak robi choćby autor wypowiedzi i każdy go popierający. Dodać do tego brak znajomości kultury, historii, oraz diety.
  • Odpowiedz
@Holiday: przeraża mnie niedo%^&$%ie mózgowe ludzi wypisujących takie bzdety. krówki i świnki zabijanie są humanitarny sposób w konkretnym celu - po to aby ludzie mieli co jeść. jak nie widzisz różnicy między łamaniem psu łap dla czystej frajdy, a ubojem zwierząt gospodarczych to jesteś upośledzony.
  • Odpowiedz
@Holiday:

Zabić milony krówek i świnek = dobrze, zajebiście, kocham bekon, #bekazwegetarian etc. Zabić jednego psa = JAK TAK MOŻNA, POWIESIĆ SKURYWSYNÓW, NIECH GNIJĄ W SZTUMIE etc.

Jak ktoś płacze z powodu śmieci swojego bliskiego, ale już nie płacze gdy dowie się o masakrze za oceanem to też jest hipokrytą? Wiesz co to jest więź
  • Odpowiedz
@Holiday: Weganie po prostu nie ogarniają że zwierzęta to nie tylko żarcie ale również inne produkty jak ubrania, leki czy np świńska zastawka (albo dializa przez świnie - pozdro dr house!). Godzine temu toczyłem tę bezsensowną dyskusję w której jednym argumentów (w sumie jeden z niewielu) było to że zwierzęta cierpią. Okej, często sie zdarza że ludzie na serio są strasznymi s--------i ale na miłość boską, Nie wyszlibyśmy z jaskiń
  • Odpowiedz
odróżniamy się od zwierząt faktem że nie chcemy sprawiać niepotrzebnego cierpienia. Przynajmniej większość ludzi ;)

@przemeklif: I właśnie dlatego większość ludzi wspiera niepotrzebne zabijanie zwierząt. To ma sens :)
  • Odpowiedz