Aktywne Wpisy

SmellySocks +69
Zwykle chwaliłem się ewolucją stołu z żarciem, w tym roku szersze ujęcie, bo doszły dekoracje. Więc teraz: Jak każdego roku w zimną niedzielę w środku lutego, zmuszony jestem pochwalić się, że w moich żyłach dziś płynie tłuszcz, majonez i cream cheese. Z domieszką cukru. Fly Eagles Fly!
#superbowl #nfl
#superbowl #nfl
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
baleroni +17

@Adrian00: Masz rację, masz jedynie wrażenie. Nie mówiłeś przypadkiem o diecie wegańskiej?
@printf: To powiedz mi które zdania były na serio, a które nie,
@przemeklif: Eee... normalnie?
#
Wegańskość jest po prostu nielogiczna bo, tak jak napisałem, pod pretekstem obrony życia zwierząt za wszelką cene możemy np przestać wydobywać rope (rozumiem, głupi przykład ale idąc waszym tropem...). Psu też bedziesz dawał rośliny do żarcia? Może jeszcze pogadasz ze
@ponuras: Trafiasz w sedno ale tu nie trafi racjonalne myślenie a czystość sumienia, to jest moment kiedy ludzie chcą oszukać nawet nature ;)
@ponuras: http://www.bbc.com/news/health-34615621
Super artykuł, o przetworzonym żarciu, bo ja z zabitego kurczaka od razu parówki wyciągam.
Piszesz o diecie wegańskiej a artykuły które przytaczasz są o diecie wegetariańskiej która uwzględnia np. Jajka, mleko lub miód, dodatkowo podajesz bzdurny artykuł że mięso zwierząt na sterydach jest złe (serio, nie wiedziałbym). Nie chce Ci sie