Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 202
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ponuras: A jeśli mogę obniżyć trochę zabijanie na umór zwierzaków i wspieranie tego gównianego przemysłu i wspierać np. tych rolników, którzy sadzą warzywa, owoce moją zwiększoną konsumpcją tych produktów to czemu nie.
  • Odpowiedz
@maze: Mam wrażenie, że nie rozumiesz słowa pisanego i zanim będziesz wklejał linki z klubu przyjaciół zwierząt, zacytuj gdzie wg ciebie "p------ę".
  • Odpowiedz
A niewłaściwa dieta, może doprowadzić do chorób.

@Adrian00: Masz rację, masz jedynie wrażenie. Nie mówiłeś przypadkiem o diecie wegańskiej?
  • Odpowiedz
Ty nadal nie łapiesz traktując pewne zdania serio xD Jednak lewactwo jest głupie i to bardzo xD

Skoro tak to nie mogę się powstrzymać i dodam, że na rośliny pewien wpływ ma muzyka, oraz to ze czegoś nie dowiedziono ie oznacza ze tego nie ma. Roslinowy Faszystko jedz k---a kamienie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@printf: To powiedz mi które zdania były na serio, a które nie,
  • Odpowiedz
@maze: Ja swoje a Ty dalej to samo. Wiec cytuje żeby przypomnieć:

Weganie po prostu nie ogarniają że zwierzęta to nie tylko żarcie ale również inne produkty jak ubrania, leki

Wegańskość jest po prostu nielogiczna bo, tak jak napisałem, pod pretekstem obrony życia zwierząt za wszelką cene możemy np przestać wydobywać rope (rozumiem, głupi przykład ale idąc waszym tropem...). Psu też bedziesz dawał rośliny do żarcia? Może jeszcze pogadasz ze
  • Odpowiedz
@spatsi: cały czas, przez tyle lat życia nasłuchiwałem się, że muszę jeść MIENSO bo inaczej k---a do pana boga, a jak zacząłem się bawić w sporty, a zwłaszcza siłowe to już w ogóle. K---a jak ja uwielbiam tą ignorancję.
  • Odpowiedz
@przemeklif: eskimosi dożywali max 40 lat, genetycznie przystosowali się do diety wysokotłuszczowej ze względu na warunki i wcale nie byli zdrowymi okazami mimo tak krótkiego wieku. Normalnie że nie mieli wyjścia jedząc to co jedli, no k---a to chyba jasne? Choroby układu krążenia, udary to częste przypadki zgonów eskimosów. Średnia wieku przypadająca na lata 70 i 80 to około 32 lata. Super
  • Odpowiedz
@maze:

Processed meats - such as bacon, sausages and ham - do cause cancer, according to the World Health Organization (WHO).

Super artykuł, o przetworzonym żarciu, bo ja z zabitego kurczaka od razu parówki wyciągam.
  • Odpowiedz
@maze: 3 raz Ci mówię że zwierzęta to nie tylko żarcie. Co powiesz pacjentowi dla którego świńska zastawka będzie jedynym ratunkiem bo np może mieć alergię na plastikową? Umrzyj bo musimy chronić zwierzęta?
Piszesz o diecie wegańskiej a artykuły które przytaczasz są o diecie wegetariańskiej która uwzględnia np. Jajka, mleko lub miód, dodatkowo podajesz bzdurny artykuł że mięso zwierząt na sterydach jest złe (serio, nie wiedziałbym). Nie chce Ci sie
  • Odpowiedz