Wpis z mikrobloga

18+

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

@Holiday: tylko zdaje się, że zwierzęta wcześniej się ogłusza (no chyba że jest się arabusem z namiotu to nie) a następnie zabija nikt tym krowom nie łamie nóg
  • Odpowiedz
@Holiday: a krowę też trzymasz w domu, głaszczesz i wychodzisz z nią na spacer? Poza tym krowy zabija się jednym ogłuszającym pociskiem/ Taką bronią jaką miał czarny bohater z "to nie jest kraj dla starych ludzi"
  • Odpowiedz
@Holiday: świnki i krówki są zabijane, bo ludzie muszą jeść. w naszej strefie klimatycznej jest trochę za zimno na dietę czysto warzywną, potrzebujemy tłuszczu zwierzęcego dla enegrii i jako warstwy izolacyjnej chroniącej przed zimnem po wchłonięciu przez nasz organizm.
pieski i kotki są hodowane po to żeby się z nimi bawić, przytulać je, chodzić na spacery itd. znęcanie się nad nimi nie ma żadnego moralnego usprawiedliwienia w przeciwieństwie do zabijania zwierząt
  • Odpowiedz
@dreaper:

świnki i krówki są zabijane, bo ludzie muszą jeść. w naszej strefie klimatycznej jest trochę za zimno na dietę czysto warzywną, potrzebujemy tłuszczu zwierzęcego dla enegrii i jako warstwy izolacyjnej chroniącej przed zimnem po wchłonięciu przez nasz organizm.

co
  • Odpowiedz
@Holiday: Nie mam niczego przeciwko zabijaniu nawet psów jeśli się to robi humanitarnie. Ten kto się znęca nad zwierzętami z czystej chęci zadania bólu, nie jest jest normalny. Taką osobę należy izolować od społeczeństwa. Nie obchodzi mnie czy w szpitalu psychiatrycznym czy w więzieniu.
  • Odpowiedz
@spatsi: @Holiday: Ludzie lubią jeść też rośliny. A przecież to też życie. Myślę, że wegetarianizm to daleko posunięta forma bestialstwa. Ja wysysam minerały z kamieni i nikogo i niczego nie krzywdzę tak jak wy, okrutnicy!
  • Odpowiedz