Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 202
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Holiday: Jakby komuś ukradli świnię, do której był przywiązany i się potem nad nią pastwił, to też bym złodzieja od bydlaków i p-----w zwyzywał. Tu nie chodzi, że zabili zwierzę ale, ze się a) pastwili nad nim b) był to kogoś zwierzak domowy, do którego był przywiązany. Zabicie dzikiego psa i zjedzenie go nie robiłoby na mnie żadnego wrażenia.
  • Odpowiedz
@spatsi: A skąd pewność, że rośliny nie mają one uczuć ( ͡° ͜ʖ ͡°) podobno rośliny reagują na muzykę! Jak jesteś takim obrońca istot żywych to pewnie też jesteś gorącym przeciwnikiem eutanazji oraz aborcji. Ah zapomniałem o jednym, że wy lewacy jesteście mocno wybiórczy w swoich poglądach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
zwierzęta takie jak pieski i kotki nie są do jedzenia

@dreaper: A to ciekawe. Co powiesz o królikach? Podzielisz je na jadalne i niejadalne? Jak wytłumaczysz dziecku, że w-------a pasztet z uszatego przyjaciela?
  • Odpowiedz
  • 0
@Holiday: nikt im tego nie robi dla przyjemności (mowa o zwierzętach przeznaczonych do konsumpcji), natomiast Ci zwyrodnialce zroboli to zwierzęciu domowemu a nie hodowlanemu, malo tego, zrobili to dla zabawy. Nie jestem zadnym weganem ani podobnym gownem, ale widzisz różnicę?
  • Odpowiedz
@printf: Naprawdę sądzisz, że nazwanie kogoś lewakiem robi jeszcze na kimś jakiekolwiek wrażenie? Mi taki ograniczony sposób postrzegania świata przywołuje na myśl tylko jedno słowo.

• Odpowiedz
tylko zdaje się, że zwierzęta wcześniej się ogłusza

krowy zabija się jednym ogłuszającym pociskiem

bo nie uśmiercili go w humanitarny sposób

Nie mam niczego przeciwko zabijaniu nawet psów jeśli się to robi humanitarnie

Gdyby psa ogłuszyli, następnie zjedli - wszystko byłoby ok

Akurat krowy giną bezboleśnie strzałem w głowe takim szpikulcem specjalnym
  • Odpowiedz