#mikrokoksy pytanie z #dieta
Kiedyś jak dość mocno patrzyłem na to co jem to uwielbiałem robić sobie shake z białeczka z activlabu. Superancko się pieniło i jak sobie zrobiłem porcję to ze smakiem to zjadłem. Kupiłem teraz i jakoś nie mogę tego ubić na mleku żeby było takie pulchne i spienione jak kiedyś (używałem i używam blendera).
Pomysły co robię inaczej? Proporcje raczej te same, mogę mielić i
Kiedyś jak dość mocno patrzyłem na to co jem to uwielbiałem robić sobie shake z białeczka z activlabu. Superancko się pieniło i jak sobie zrobiłem porcję to ze smakiem to zjadłem. Kupiłem teraz i jakoś nie mogę tego ubić na mleku żeby było takie pulchne i spienione jak kiedyś (używałem i używam blendera).
Pomysły co robię inaczej? Proporcje raczej te same, mogę mielić i
Ba! Pamiętacie Olisadebe? ( ͡° ͜ʖ ͡°)