@PiotrFr: fajnie, że to takie praktyczne miejskie auto ale delikatnie mówiąc, ma bardzo odważny wygląd, który nie podoba się ludziom, którzy przyzwyczajeni są do tradycyjnych samochodów
który nie podoba się ludziom, którzy przyzwyczajeni są do tradycyjnych samochodów
Ale widzisz, zdjęcie z wpisu to jest z parkingu pod szkołą. Tak wygląda praktycznie każdy. Cena. Można kupić innego microcara, może będzie ładniejszy (kwestia gustu) ale na pewno 2x droższy
@PiotrFr: Nie wiem czy to zdjęcie z parkingu pod szkołą, ale na pewno fajne wozidło dla nastolatków. Microcary to może być taki następca hulajnóg elektrycznych
@PiotrFr: już za komuny były takie wynalazki jak Velorex trójkołowiec, z silnikiem motocykla. Takie pojazdy zawsze był tylko w naszej części europy jakoś dużym powodzeniem się takie pojazdy nie cieszą. Co do wyglądu to cóż są gusta i guściki osobiście mi się nie podobają, i dla mnie ten pojazd nie miał by sensownego zastosowania. Osobiście jak bym smyka miał kupować. to bym wybrał multicara w zabudowie tzw wersja dla przegrywa.
@PiotrFr: właśnie się dowiedziałem, że są samochody, którymi można jeździć od 14 roku życia oraz, że są wyjątkowo brzydkie ( ͡°͜ʖ͡°) Pewnie żeby oskarki julek nie mogły bajerować
@PiotrFr: ale wykopki niestety tak wysokiego kieszonkowego nie dostają, a jeśli już pracują to w większości, gdy trzeba kupić, na przykład opony do auta to szukają używanych więc gdzie miejsce na taki wydatek dla nastoletniego dziecka? Pomijam dostępność microcarów i ich ceny (jeśli już są dostępne) w pl. Taka smutna rzeczywistość, niestety. W skrócie, drogie, egzotyczne, komu to potrzebne? D--a boli i tyle
Poza tym jest fiat, który jest dużo ładniejszy
źródło: IMG_20240225_141607
Pobierz@PiotrFr:
źródło: snerk-snort
PobierzAle widzisz, zdjęcie z wpisu to jest z parkingu pod szkołą. Tak wygląda praktycznie każdy. Cena. Można kupić innego microcara, może będzie ładniejszy (kwestia gustu) ale na pewno 2x droższy
źródło: m1-2
Pobierz@PiotrFr: eee tam, płaskoziemców słuchasz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pewnie żeby oskarki julek nie mogły bajerować
@PiotrFr: weź tak nie pisz, bo muszę czyścić monitor z kawy.
źródło: IMG_20240402_133312
PobierzPomijam dostępność microcarów i ich ceny (jeśli już są dostępne) w pl.
Taka smutna rzeczywistość, niestety.
W skrócie, drogie, egzotyczne, komu to potrzebne? D--a boli i tyle