Aktywne Wpisy

MondryKrul +134
Trao +110
juz wiem kto dostanie order cwela roku xD
#pracbaza #januszex #praca #patologiazewsi #patologiazmiasta #kolchoz
#pracbaza #januszex #praca #patologiazewsi #patologiazmiasta #kolchoz
źródło: 3518
Pobierz![Keyboard, który zrewolucjonizował muzykę Trance [ENG]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/846f149c580347147936416c94fea889c48cc958f1bfac2c2ad94c6629c63897,q80.jpg)

Skoro przegryw jest świadomy swojej sytuacji to dlaczego nie zaakceptuje zasad gry które sami głoszą? Mam na myśli, że wielu słusznie zauważa że dla kobiet nie będziesz pierwszym wyborem i jak się wyszaleje to może da ci szansę, że miała jakieś relacje przed tobą, itd. To wszystko prawda ale skoro i tak nie macie wyboru to czemu tego nie zaakceptujecie?
Bo normiki (w lepszej pozycji) akceptują taki stan rzeczy i nie myślą tak jak wy (i może to słuszne?). Przecież jak taki normik ma kolejną laskę w #zwiazki to ona też miała innych przed nim. A przecież 3/4 normików wchodzi w poważne związki w pewnym wieku i nikt nie rozkminia czy miała kogoś przed nim (i tak wiedzą że miała) czy była przygoda na erasmusie i czy jest z nim bo nie było na koniec wyboru albo gość ma potencjał ekonomiczny.
Innymi słowy chłopy w lepszej pozycji matrymonialnej nie analizują przeszłości partnerki i praw rynku matrymonialnego (a jestem pewien że są świadomi) tylko idą z prądem - i może to słuszne. Tymczasem #przegryw (który powinien chcieć jakąkolwiek ze względu bycia na dole hierarchii) jest bardziej wybredny od nich i nie będzie brał "byle czego".
#relacje #niebieskiepaski #rozowepaski #blackpill #tinder
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora.
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
Ja zaakceptowałem i dałem sobie spokój idąc w mgtow. Teraz zarabiam kasę i wydaje na własne przyjemności typu: mercedes, dom, lego itd.
Oczywiście, że rozkminiają, tylko duszą to w sobie, ale prawda jest taka, że ich też boli, że nie byli pierwszymi, a że mają słabą
Dla większości #przegryw typu failed normie/spierdox to częściej rachunek zysków i strat, bo taka roastie barrenwooomber ma największe oczekiwania (stabilizacja z beciakiem), gdy nikt już jej nie chce (ujemny zwrot z kapitału).
I tylko dlatego uśmiecha się do normika lub przegrywa, z którym sama nie chce być.
źródło: 1000004350
Pobierz@darknightttt:
źródło: comment_IRFsU6U4oaS5QWQwaj0R2bGFW49u9JNd
Pobierz〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta