Wpis z mikrobloga

✨️ Dlaczego przegrywy nie akceptują zasad gry? Ⓘ
Skoro przegryw jest świadomy swojej sytuacji to dlaczego nie zaakceptuje zasad gry które sami głoszą? Mam na myśli, że wielu słusznie zauważa że dla kobiet nie będziesz pierwszym wyborem i jak się wyszaleje to może da ci szansę, że miała jakieś relacje przed tobą, itd. To wszystko prawda ale skoro i tak nie macie wyboru to czemu tego nie zaakceptujecie?
Bo normiki (w lepszej pozycji) akceptują taki stan rzeczy i nie myślą tak jak wy (i może to słuszne?). Przecież jak taki normik ma kolejną laskę w #zwiazki to ona też miała innych przed nim. A przecież 3/4 normików wchodzi w poważne związki w pewnym wieku i nikt nie rozkminia czy miała kogoś przed nim (i tak wiedzą że miała) czy była przygoda na erasmusie i czy jest z nim bo nie było na koniec wyboru albo gość ma potencjał ekonomiczny.

Innymi słowy chłopy w lepszej pozycji matrymonialnej nie analizują przeszłości partnerki i praw rynku matrymonialnego (a jestem pewien że są świadomi) tylko idą z prądem - i może to słuszne. Tymczasem #przegryw (który powinien chcieć jakąkolwiek ze względu bycia na dole hierarchii) jest bardziej wybredny od nich i nie będzie brał "byle czego".

#relacje #niebieskiepaski #rozowepaski #blackpill #tinder

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora.

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

• 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: mnie najbardziej smieszy to, że jakby facet (przygryw) mial mozliwosc wyboru to też by brał najlepszą dostępną opcje a nie charytatywnie interesował się tą grubszą by jej nie było smutno :D
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Ja jestem chadem z dużą ilością partnerek i analizuje przeszłość swoich kobiet. Jak ma więcej niż 10 to koniec. Jak ma mniej, ale wysprzęgli się, że miała trójkąt, albo jakiś oskarek walił ją nad rzeką, albo robiła w kiblu gałe, też koniec. Są pewne liczby, których się nie akceptuje + pewne zachowania. Jeśli bierzesz laskę, która ma powiedzmy 28 lat, miała 7 partnerów, nie powiedziała Ci nic obrzydliwego z
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 4
energiczny-kartograf-40:

To wszystko prawda ale skoro i tak nie macie wyboru to czemu tego nie zaakceptujecie?

Ja zaakceptowałem i dałem sobie spokój idąc w mgtow. Teraz zarabiam kasę i wydaje na własne przyjemności typu: mercedes, dom, lego itd.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 3
energiczny-kartograf-40:

A przecież 3/4 normików wchodzi w poważne związki w pewnym wieku i nikt nie rozkminia czy miała kogoś przed nim (i tak wiedzą że miała) czy była przygoda na erasmusie i czy jest z nim bo nie było na koniec wyboru albo gość ma potencjał ekonomiczny.

Oczywiście, że rozkminiają, tylko duszą to w sobie, ale prawda jest taka, że ich też boli, że nie byli pierwszymi, a że mają słabą
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: tyle błednych założen jest w tym wpisie ze szkoda gadać. wystarczy powiedzieć ze obecnie na przegrywów nawet to "byle co" nie chce spojrzeć. albo ze te super iście z prądem bez zastanowienia kończy się szansą 50/50 na rozwód. albo ze normiki tez maja ból d--y, ale duszą to w sobie bo inaczej by oszaleli. 2/10
  • Odpowiedz
@mirko_anonim To copium, dla takiej nigdy nie będziesz pierwszym, zawszę będziesz którymś z koleji, możesz zostać jedynie frajerem do sponsorowania i utrzymywania jej i jej bąbelków. Zawszę może znaleźć kogoś lepszego, musisz konkurować z jej kolegami, ex, spermiarzami z ig, itp. Nigdy nie będziesz pożądany. To ja już wolę być sam do końca swojej marnej egzystencjim
  • Odpowiedz
@ChadLite_Looksmaxing: 28 lat 7 partnerów hmm na pewno wszystkich obsługiwała z godnością i uśmiechem na ustach najprawdopodobniej to materiał na żone i matkę. Każdy mężczyzna który ma jakiekolwiek standardy i szacunek do siebie powinien się taką niewiastą zainteresować ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Baba to nie chleb, ani dobro pierwszej potrzeby, więc naprawdę nie trzeba brać czegoś, bo jest i przepłacać.

Dla większości #przegryw typu failed normie/spierdox to częściej rachunek zysków i strat, bo taka roastie barrenwooomber ma największe oczekiwania (stabilizacja z beciakiem), gdy nikt już jej nie chce (ujemny zwrot z kapitału).

I tylko dlatego uśmiecha się do normika lub przegrywa, z którym sama nie chce być.
Derpinardus - @mirko_anonim: Baba to nie chleb, ani dobro pierwszej potrzeby, więc na...

źródło: 1000004350

Pobierz
  • Odpowiedz