Aktywne Wpisy
jmyung +480
Mirki trzymajcie kciuki aby wszystko się dobrze skończyło. Jadę na porodówkę, rano mają ciąć moją żonę. Cesarka na 9 dni przed planowanym porodem. Na kontrolnych badaniach wyszło że wód płodowych mało więc do szpitala, na kolejnych że wody w normie ale dziecko zbyt małe. Przyśpieszyli termin. Jeszcze raz trzymajcie kciuki.
#porod #rodzicielstwo #szpital no i chyba przyszłe #ojcostwo
#porod #rodzicielstwo #szpital no i chyba przyszłe #ojcostwo
banan_termoaktywny +195

Piszę, że Waymo technologicznie zjada obecnie FSD, to zaraz przylatuje jakiś @anonimowy_programista z tekstem: "hurr durr, to ładuj szorta na Teslę cwaniaku, zobaczymy jak ci pójdzie".
Nie, dzbanie. To, że uważam spółkę za przewartościowaną wydmuszkę albo że radzi sobie gorzej od konkurencji, nie znaczy, że mam ochotę ryzykować własny kapitał na walkę z rynkową irracjonalnością i sekciarzami Elona. Rynek może pozostać głupi znacznie dłużej, niż ja pozostanę wypłacalny.
Brak pozycji to też jest pozycja. Można uważać firmę za syf i po prostu trzymać się od niej z daleka, zamiast bawić się w dawcę kapitału na szortach. Dotrze to do was w końcu?
#gielda #inwestycje #tesla #gieldowejanusze #bekazpodludzi
@smieszek321: nie przylatuje, tylko odpowiadam w wątku, w którym mnie wołałeś i który bezpośrednio się odnosił do moich poczynań. To jest różnica.
@smieszek321: Bo nie masz psychy ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
@ruut: od 7 lat trzymam akcje w jednej firmie, notując na pierwszych akcjach zysk 3000% i notując sumarycznie zysk w wysokości 707 953,67 zł.... a to wszystko robię nie trade'ując i skacząc po akcjach, lecz stabilnie budując pozycję przez lata...
Po czym i tak zostaję wyzwany od hazardzistów. LOL (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@smieszek321: przecież to absurdalny bełkot. Na podstawie czego to twierdzisz? Przecież waymo jest żałosne. Dowodza tego dane NHTSA jełopie.
"Pisze, że" - to kompletny idiotyzm. Pisze sobie z d--y głupoty. Po prostu sobie to wymyślasz to nie spodziewaj się czego innego jak ci ktoś wytknie że piszesz bzdury.
@perfumowyswir: krypto to chociaż na yaką zaletę że jak jesteś uzależniony od tradingu to tam mózg zalejesz adrenalinką a portfel komorniczym i wezwaniami