Aktywne Wpisy

vladi_putin +247
Chłop broni banków no nie wierzę XDDDD
Co wolicie. Zapłacić 10€ miesięcznie za korzystanie z banku i mieć przy okazji ludzkie opeocentowanie kredytu bez głupich ubezpieczeń które musisz kupić u nich bo inaczej marża podskakuje o 1% czy super darmowe konto za 0zl w Polsce ze złodziejskim wiborem i masa opłat po drodze za pierdneicie
ja pidi nie wierzę że można być takim ignorantem jak on
#gielda #kompromitacjacwela
Co wolicie. Zapłacić 10€ miesięcznie za korzystanie z banku i mieć przy okazji ludzkie opeocentowanie kredytu bez głupich ubezpieczeń które musisz kupić u nich bo inaczej marża podskakuje o 1% czy super darmowe konto za 0zl w Polsce ze złodziejskim wiborem i masa opłat po drodze za pierdneicie
ja pidi nie wierzę że można być takim ignorantem jak on
#gielda #kompromitacjacwela
źródło: IMG_1733
Pobierz
WielkiNos +156
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

https://x.com/i/status/2065690634678415493
#gielda #meczennicyxtb
źródło: cover3
Pobierz@PodniebnyMurzyn:
Przecież to jest dosłownie ich model biznesowy. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Jakim cudem mają na opcjach zarabiać? Mają stać się dealerem na rynku opcji? Nie widzę szans, nie mają know how - to jest dosłownie jak fundusz. Jak jesteś wystawcą to musisz regulować ryzyko - być tzw delta neutral - czyli kupować bądź sprzedawać futures tak żeby delta na
źródło: Screenshot_20260613_125413_com.google.android.googlequicksearchbox
Pobierz@Sarza01: to go zaktualizują ( ͡° ͜ʖ ͡°)
opcje były po przecinku, nie łączyły sie z zarabianiem
@Sarza01: prowizje, spread, oprocentowanie (kapitał pod zabezpieczenie)
Tylko z prowizji za wejście w pozycje.
Zapomniałem o tym, że takie coś jest.
Spread zgarnia market maker dla rynku opcji. Kapitał pod zabezpieczenie zgarnia wystawca opcji - sprzedając opcje dostajesz kasę.
Tak jak piszą niżej - jeśli będą pożyczać kapitał na zabezpieczenie to jeszcze oprocentowanie tego kapitału.
źródło: Screenshot_20260613_152225_com.google.android.googlequicksearchbox
Pobierz